Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
wazup86
üzenetére
van egy masik, konnyen teljesitheto mission is, ami sarga kulcsot ad. 140 metert kell ugrani benne. BW4 palyan, 1 perc korul megvan Panamaval. igaz, par szaz XP-vel kevesebb lesz. annyi a lenyeg, hogy a nagy ugratonal, miutan a levegobe emelkedett a kocsi, nyomjal kezifeket
-
Creative997
őstag
válasz
wazup86
üzenetére
Ez tényleg attól függ hogy mit szeretsz, milyen classt, módot. Nem kell feltétlenül arra menni hogy mivel lehet sokat kaszálni, hanem élvezni.
TA akkor szerintem ne vegyél semmit, max TA Pro-t, de kevés ilyen szoba van jelenleg (mondjuk én szeretem a Pro-t).
Street autók közül:
cl2 - Corall (a legtöbb pályára, gyors kanyarsebessége miatt, de nem azokra amin sok a gyors, szinte kanyarmentes szakasz); Hexan (driftre perfect)
cl3 - Cobra (a legjobb az osztályában)
cl4 - Stallion vagy Phoenix (utóbbi gyorsabb de nehezebben kezelhető) vagy Off-Roados Destroyer (off-road király a buggy után)
cl5 - Harpoon vagy Forte? (előbbi piszok gyors, de egy nagy bálna, nehezebben kanyarodik, teknikás pályára nem jó; utóbbit én speciel maxon nem szeretem, ráadásul a legdrágább cl5, de felveszi a kesztyűt az Evo-WRX párossal; vagy tuningolod a Buggyt, ami hasonló a Corallnál leírtaknál csak class5-ben)
cl6 - vagy gyűjtesz a Panamára, az biztos hogy nem bánod meg)
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi