Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hcl: Máté tíz pró
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #23567 üzenetére
Akkor te voltál :p
Amit leírtam az tökéletesen igaz volt rám, és java részt rád is. Te a már jól kitanult kis dobozzal nyomattad, én abba csak pár napja "ültem bele". Így nekem idpbe tellett kitanulni a kis kocka tudományát. Ezek a körök alatt én tanultam, te meg döngettélMire belejöttem már kevés volt a kör, hogy felzárkózzak. Kormánnyal azt a kis ördögkockát sokkal jobb vezetni mint a többit, bár a féket a bill is "lassan" engedi fel, de pedállal talán még jobb, hirtelen felengedéskor szinte mindig kicsúsztam. A best lapoknál már kezdtem felvenni a ritmust és zárkóztam fel
Az az 1 győzelem Serpentinen volt, én arra gyakoroltam, az ment is. A többin meg új voltam a dobozzal. A gyakorlásom végül is meghozta a gyümölcsét, győzelem vasárnapVolt, hogy 1 MPvel javítottam meg saját rekordom, amit aznap délelőtt állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest