Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz dokar #23175 üzenetére

Nem ugyan az, éppen ezért nem azzal játszunk. A játék el lett baxva 2 patchel ezelőtt, ezek a patchek felkerültek a LVLRbe, PTre nem. LVLRből sokan emigráltak PTbe még úgy is hogy előről kezdték!
    Csak hogy kis képet fessek mi történt a játékkal: Játékmódok tűntek el, most meg vadi újként hozzák őket vissza...hát ez tényleg legalja; Autókat bérelni kell, az összeset, ha örökbe akarsz akármilyen autót akkor csengetned kell érte GPvel. Menü,design összekuszálódott, mint ilyenkor szokhattuk, de ez most szerintem annyira nem lett rossz, szokni kell és akkor egészen barátságos lesz. Meg az, hogy rengeteg mindenért kell valós pénzes ponttal fizetni...ááá hiába olcsóak a cuccok, de sok kicsi sokra megy! Szerintem akinek van pénze az lvlrben többet költene mint PTben(ha csak az árak lennének a különbözők).
    Na és akkor, hogy a sok eddig LVLRes emberke ne tudjon mással játszani, csak azzal amit az ő területén "fogni lehet" ezért beélesítették az IP blokádot, ami jogos, mert a kiadók szerződéseiben benne van, hogy mely területekre vonatkozik a "játékszórási joguk". Nagyon sokáig csak a japán verzióban volt ez benne. A többi piacon meg nem volt különbség a termékek között így nem is volt ilyen vándorlás illetve preferencia rendszer ami miatt valamit jobban, többen játszottak volna, mint másikat.
    Az AGE-nek is meg kellene kapnia a foltot, nem azt ami tönkrevágta a többi LVLRt hanem asszem a 3. generációt azóta, a LVLRbe is lehet hogy már fent van valami ami orvosolja a súlyos hibákat. A javított verzió, (elfelejtettem a csaj nevét...annyi volt már :D) már szerintem mindenki számára elfogadható, egyedüli hátulütője amiről nekem tudomásom van az a kocsibérléses rendszer. De szerintem ez egy eszköz, hogy valamiképp mérsékeljék a felhalmozott RP mennyiségeket és AP vásárlásra buzdítson.

Asszem ennyi....
    Unconn, 1el fentebb, jogos :DD

Új hozzászólás Aktív témák