Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SylarHUN

senior tag

válasz PaJa1 #22223 üzenetére

Ezidáig bárhova lehetett regisztrálni. Ha beszélsz Japánul akkor akár oda is.
    Ez az IP-s baromság szerintem nem a multból jövő lehetőség, ezt mostanában találták ki.

Amúgy meg itt az igazság:

Q: I cannot log in any more. Why did you let me play until now? Why didn't you warn the players in advance?
    A: Creating EULA's and limiting server access is the operator's responsibility - please, ask them.

Q: Nem tudok bejelentkezni már. Miért engedted meg nekem, hogy játsszak amíg most? Miért nem figyelmeztetted a játékosokat előre?
    Egy: Creating EULA és a korlátozó szerverhozzáférés az üzemeltető felelőssége - kérdezd őket.

Q: Can I use my existing client to connect to another Operator's server?
    A: This is not possible as different operators have released different client versions.

Q: Arra tudom használni a létező ügyfelemet, hogy csatlakozzon egy másik üzemeltető szerveréhez?
    Egy: Ez nem lehetséges, ahogy a különböző üzemeltetők különböző ügyfélverziókat bocsátottak ki.

Q: My country does not have an operator at all. Where can I play now?
    A: You have to wait until Gamepot Inc., the license owner of these countries, finds a partner within your region.

Q: Az országomnak nincs üzemeltetője egyáltalán. Hol tudok játszani most?
    Egy: Neked várnod kell, amíg Gamepot Inc., ezeknek az országoknak az engedélytulajdonosa, egy partnert benn a régiódnak talál.

Szóval mehetünk a francba! Vagy költözzünk Amcsiba!
    A saját országunk fejlesztőcsapata ránk honfitársaikra nem gondolt.
    Ezért tart itt ez az ország ahol.
    Erre csak azt tudom mondani: FÉRGEK

Ja és milyen eleganciával pöckölték odébb a felelősséget! Apám....

Itt vannak az ominózus GS TV-s interjúk, nem hallom hol beszélnek erről, hogy mindenki csak a saját régiójában játszhat a PT-vel vagy a Level-R-el.
    GSTV01
    GDF 2008 Invictus interjú
    Invictus stúdiólátogatás 2.
    Invictus stúdiólátogatás 3.

Ha valaki megtalálja bennük szóljon.

• mR.bArCeLoNa

csendes tag

válasz PaJa1 #22223 üzenetére

Meg az hogy van akkor, hogy csináltak direkt magyaroknak AP vásárlást meg sms fizetés meg minden, mikor elvileg nem is lehetett van játszanunk a PT-vel?

Mi van, hogyha egy hétig odavagy Afrikába és hazajössz 15-e után, akkor mész a levesbe, azt se tudod mi van?

Meg ez a screenshot is egy nagy hülyeség, Photoshop CS4-el csinálok bármikor magamnak level 50-es accot, meg összes autót berakom...:O :O :O :W :W

Új hozzászólás Aktív témák