Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Én reméltem hogy szorosabbak lesznek a versenyek, de sajna eléggé egyhangú lett az eredmény.
Jah, kezdem megszokni... csak rengeteg idő kell és gyakorlás. Még mindig nem megyek elég bátran, meg a kitörő fenekeket is nehezebben fogom meg mint régen billel. Be tudnám állítani a kormányt olyanra hogy simán egy csuklómozdulattal megfogja, de akkor oda a küzdelem

Meg még szokni kell az új kameraállást is. Amit használtam billel (f6) az nem jó kormányhoz. Az új most használt F2vel meg még nem érzem igazán az autók dimenzióit, ezért sem megyek ki a pálya szélére, óvatos igyekszem lenni
A rendezvény után még mentünk elég sokat, CSAK MAGYAROK, és szinte mindig voltunk legalább 4en. Szerintem olyan 20 verseny lefutottam egymás után kisebb szünetekkel.
Pár class5ös versenyen mentem a Camaroval.... hát majd hanyatt dobtam magam, úgy megy! De csak egyenesben
Harpoon, ami kimondottan gyors class5ös, de szerintem még az NSX mellett is úgy megy el a hosszabb egyenes részeken, hogy nem győzöd a SORRYt nyomkodni 
A sok CTLt leszámítva nagyon jót PTztem ma! Ezt a többi játékosnak köszönhetem akikkel mentem. KÖSZÖNÖM.
A végére jön még egy kis gyöngyszem. fél ghost mód! - a beton RX és a papír Phoenix esete. Pengével pörögtünk a földön annyira kész volt az egész.
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Ezt majd megismételjük egy visszavágó formájában... egyébként ahogy mondtam is nekem akad a játék valamiért, ha orvosolom a problémát akkor "Rematch" lesz Bubi készülj!

"tisztában vagyok azzal amit tudok. (és azzal is amit nem
)"
lol
Új hozzászólás Aktív témák

- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Akvarisztika
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Canon EOS 5D Mark III DSLR sok tartozékkal
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Harpoon, ami kimondottan gyors class5ös, de szerintem még az NSX mellett is úgy megy el a hosszabb egyenes részeken, hogy nem győzöd a SORRYt nyomkodni 

)"
lol