Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #21103 üzenetére
Én reméltem hogy szorosabbak lesznek a versenyek, de sajna eléggé egyhangú lett az eredmény.
Jah, kezdem megszokni... csak rengeteg idő kell és gyakorlás. Még mindig nem megyek elég bátran, meg a kitörő fenekeket is nehezebben fogom meg mint régen billel. Be tudnám állítani a kormányt olyanra hogy simán egy csuklómozdulattal megfogja, de akkor oda a küzdelem
Meg még szokni kell az új kameraállást is. Amit használtam billel (f6) az nem jó kormányhoz. Az új most használt F2vel meg még nem érzem igazán az autók dimenzióit, ezért sem megyek ki a pálya szélére, óvatos igyekszem lenniA rendezvény után még mentünk elég sokat, CSAK MAGYAROK, és szinte mindig voltunk legalább 4en. Szerintem olyan 20 verseny lefutottam egymás után kisebb szünetekkel.
Pár class5ös versenyen mentem a Camaroval.... hát majd hanyatt dobtam magam, úgy megy! De csak egyenesbenHarpoon, ami kimondottan gyors class5ös, de szerintem még az NSX mellett is úgy megy el a hosszabb egyenes részeken, hogy nem győzöd a SORRYt nyomkodni
A sok CTLt leszámítva nagyon jót PTztem ma! Ezt a többi játékosnak köszönhetem akikkel mentem. KÖSZÖNÖM.
A végére jön még egy kis gyöngyszem. fél ghost mód! - a beton RX és a papír Phoenix esete. Pengével pörögtünk a földön annyira kész volt az egész.
-
Blade.T
tag
válasz
JackShephard #21103 üzenetére
Ezt majd megismételjük egy visszavágó formájában... egyébként ahogy mondtam is nekem akad a játék valamiért, ha orvosolom a problémát akkor "Rematch" lesz Bubi készülj!
"tisztában vagyok azzal amit tudok. (és azzal is amit nem
)"
lol
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest