Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Target78hu

aktív tag

válasz Creative997 #11847 üzenetére

A varázsa tünt el a PTnek sajna szerintem .Tudom soxor irtam pl"régen" kiszemeltem 1 kocsit és ha meglett ,akkor rájavaló tunyingért folytattam a hajszát.Most ,hogy szinte mind megvan s nincs kihívás számomra.Ok ott vannak az eventek ,de nem vagyok vérprofi és inkább a hasonszörüekkel racingolnék.Itt jön az első gond ,hogy 5-6 kattintás 1 szobában ,mire kitotozom van e értelme harcba szállni a résztvevökkel..tul bonyizott lett az a rész(is) !
    A régi verzsönbe az volt a jó ,hogy login ,aztán lobby ezt 1-2 kattintás után ,ha
    szerencsém vot találtam 1 szobát ,beléptem pikk-pakk láttam ki-mivel szántja az utat és már rohattam is a köröket.A másik megoldás"tanács" ,hogy csináljak saját szobát ,oks 20 perc senki sem jön és ez az idő elég is az alt+f4 kombora a legtöbb játékosnál sztem.Vagy ,ha mégis betéved valaki tuti ,hogy valami fizetős legális csitje van ,amit persze főldi halandó nem észlelhet ,mer' ugye FREE fair play gém rulz.. mindenesetre azé' szurkolok a pétének (és kívülröl szemlélem inkább) ,de a légkondiscég(aeaeaerial vagy mi a tö.öm) enyhe melléfogásnak tűnik nekem eddig .Ezért egy kérdés felmerült azért bennem,hogy a japó kiadás merre halad vagy az is vakvágányra siklott/valahogy kétlem/?

• Ricco_hun

senior tag

Ez mind így van Crea. Nem hiába hagytam ott a játékot. A témában sokkal több van mint amennyit az aeria-invictus páros kihoz belőle. De figyeljétek mindjárt jön PaJa és leírja: "a játékban vannak hibák, de folyamatosan fejlesztenek; a fejlődésről meg csak annyit, hogy gyorsabban lehet fejlődni mint egy éve...." Jah én meg joban élek mint 4 éve meg hasonlók. A fejlesztés meg úgy megy, hogy egy fejlesztés kb 2-3 új bugot is hoz magával. Pedig a játék egyedi lenne kategóriájában csakhát...rossz kiadónál vetette fel valaki az ötletet vagy nem tudom. És nekem senki ne akarja megmagyarázni, igenis arra mennek, hogy AP-t vegyél, de ők fennkölt kiteszik mindenhova: FREE, FREE, FREE. Én nem is idegesítem magam ezzel a játékkal, még az elején jó volt, még akkor léptem a szinteket, napról napra tuningoltam a kocsit. Nem kellett különböző kiskapukat találni és nem kellett 24/7-ben a gép előtt kockulni, hogy meglegyen az irgalmatlan nagy RP mennyiség a tuningra. Mióta (vagy 4 hónapja) megvettem a Panamát, rájöttem: ennyi van ebben a játékban. Kb. fél évente csöpögtetnek a jónépnek 1-2 autót, meg pár pályát (amelyek néhol csak pár kanyarban különböznek). Azért mondom, ebben a tempóban talán 2012-13-ra lesz értelmes játék belőle. Amikor az EA games egy év alatt összedob egy NFS ProStreet-et. Sok kocsi, sok tuning, ez kell a népnek nem speedbug. Csakhát valahol valamikor nem jó irányba kanyarodtak el a fejlesztők. Hirtelen ennyi, de papolhatnék itt ezerrel, úgysem érnek célt gondolataim. A lényeg, hogy nem érdemes felhúzni magadat a játékon, mert régóta tudjuk, hogy SZAR. Az elején még talán az újdonság erejével hatott, de már akkor tudtam, hogy nem lesz ez így jó (kevés kocsi, kevés és drága tuning, unalmas pályák és az online mivoltából adódó bug-ok). Ezt például mindig felhozom csak senki sem reagál rá: annyira neház lenne egy teljes színpalettát beletenni a játékba, meg pár értelmes matricát. Máris egyedibb kocsikat lehetne csinálni, talán nem lenne olyan egyhangú a játék. Peace!

Mod: Na látjátok, pedig nem vagyok jós és hamarabb kezdtem írni a hsz-t mint ahogy megjött volna PaJa, de mondtam, hogy ez lesz.

• dokar

addikt

én kb fél éve hasonló felindulásokból uninstalláltam a gamét, kb 2 hete tértem vissza. :) de nekem is megint kezd betelni a pohár. egyedül a TA-t szeretem ebben a játékban, ha bármilyen más típusú versenyt szeretnék, akkor elindítom a GRID-et (ott pl a Le Mans 24H a kedvencem).

• csaba0223

senior tag

Hajnal fél 2-kor neked ennyi a dióhéj? :C :DD
    Én meg nem hiszem el hogy ennyire béna vagyok hogy mindenki szarrá ver! :W és nem csak a vette kupára gondolok! :W

Új hozzászólás Aktív témák