Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Ez nem igaz! Én nem vezetek jól de mondtam,hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul pl.:stock class 1 -es autóval (csak Kawana vagy Wizz és mondjuk Drag -ban,ott egyenlőek az esélyek)

-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Spec én nekem úgy jött be hogy miután bejelentkeztem és ez a link megvan, utána a lap alján erre a gombra kattintva bejött a szavazás és ott bejelölöd csabeszt.
Ha mondjuk giftes cuccot kapsz azt hogy ajándékozod tovább? Azt vagy felhasználod vagy eldobod, én még soha nem tudtam átküldeni, mert nincs olyan gomb. És az ap-t? Mondjuk a nyertes választ magának annak értékében valamit és te átküldöd az még okés

Új hozzászólás Aktív témák

- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wuthering Waves
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest