- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
infectedmann #11602 üzenetére
bocsi, néha előfordul, ezen a héten valamiért egész gyakran, de nem tudunk vele mit tenni, egy idő után megjavul.
Jelenleg a fogyasztás normál, a gumi kopás 2x-es, a verseny távok az eredetinek a 60%-a, tehát pl. Monacoban 47 kör lesz, Melbourne-ben 35 kör, stb.
A versenyek 2 hetente lesznek vasárnap esténként. Negyed 8-kor gyülekező a szerveren, ekkor már fenn kell lenni mindenkinek, hogy ha véletlen valami gond van, meg tudjuk oldani. Pl. anno Törökországban volt olyan gond, hogy asszem 16 ember felett szétment a kép nekem és egy másik embernek, de a többieknek nem volt ilyen gond. Azt hiszem az oldotta meg a dolgot, hogy a játék beállításokban az ellenfelek részletességét közepesre vettem. De asszem ez csak annak volt gond akinek ATi kártyája volt, azon belül is 4xyz. Ez csak egy példa arra, hogy milyen problémák jöhetnek ki verseny előtt, ha sok ember van a szerveren. 3/4-8 tól van az időmérő, nincs Q1-Q2-stb., egy session, megtankolva kell mért időt menni, és amennyi benzin marad időmérőn, annyival is rajtolsz el a versenyen, tehát nincs visszatankolás. Mért idő megtétele után már nem lehet változtatni a setupon sem (csak a gumin meg 1-2 olyan dolgon), természetesen többször is megjavíthatod az idődet. Negyed 9-ig tart az időmérő, ezután kis pihenő és nem feltétlenül fél 9-kor, akár kicsit korábban is, elkezdődik a verseny. Van felvezető kör, tehát állunk a rajtrácson és amikor eljön az idő elindulunk a felvezető körre, majd visszaállunk a rajtrácsra és rajt. Az még nincs tisztázva, hogy most is kötelező lesz legalább 1 box látogatás, bár ajánlott, mert kiállás nélkül nagyon lassan lehetne megtenni a versenytávot.
Vannak gyakorló futamok is szezon alatt, általában azon a hétvégén, amikor nincs VB-futam, de VB-futam napján is van gyakorló futam, ha elegen vagyunk, késő délután a VB-futam gyülekezője előtt. A versenynaptárunk egyébként az igazi 2009-es szezonnak megfelelően lesz (tehát manyikúr meg montreal nem lesz sajnos).Jelenleg egyébként a honlapunk sem teljesen friss, de 1-2 héten belül az lesz.
ervin: az rft08-as monacoval az a gond, hogy a box kijárat nem olyan mint a valóságban, illetve kicsit furának tartottam lenn a kikőtőnél a sikánokat, főleg ami az uszodánál van jobb-bal sikánt. Pozitívuma a pályának, hogy a kanyarokban az ívelt korlátok viszonylag tényleg íveltek, tehát nem olyan szögletesek mint pl a tavalyi pályán. Rft09-es monacoban jó a box kijárat és a lenti sikán is jobb szerintem, néztem onboardot is és szerintem az rft08-as uszodás sikán nem jó, túl erősen és lassan kéne kanyarodni hogy be lehessen venni. A tavalyi monaco egyébként azért nem jó, mert ugye azon még falak vannak. Egyébként az Rft09-es monacoban az sem tetszik, hogy egyik helyen ahol kanyarodsz le az alagút felé, bal oldalon nincs szabad hely ahova leteheted a kocsit ha összetörted meg el akarod engedni a mezőnyt hogy ne tarts fel feleslegesen senkit. Szóval én ezt a 3 Monaco-t néztem meg, egyikkel sem vagyok megelégedve mert a rázókövek sem úgy vannak ahogy elvárom meg minden, de a 3 rossz közül sztem az rft09-es a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra