Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
ervin33 #5088 üzenetére
Nem értem miért kell ennyire véresen komolyan venni. Úgy csináltok mintha marha nagy díjért és dicsőségért menne a harc, közben csak szórakozás, hobbi az egész. Azért van, hogy szórakozzunk, jól érezzük magunkat.
Felmerült egy ötlet (igen nem az elején, az ötletek már csak ilyenek), hogy van más pálya, ami sokak szerint jobb, reálisabb. De rögtön elkezdtek hadakozni, hogy így meg úgy kavarás, így meg úgy rossz. Pedig csak próbáljuk a játékélményt növelni.
Semmi sem volt kötelező, semmi sem lett szabályba öntve, csak az ötletet tettük(tem) próbára, erre mindenki egymásnak esik ész nélkül, teljesen más témában egymást dobálva. Nehogy ki legyen ám próbálva, átgondolva, megbeszélve, áh. Luxus.
De ha nektek ez kell, küzdjetek a dicsőségetekért. -
Szabesz
őstag
Oké, teszt jelleggel felkerült az RFT09-es track packből a Monaco-i pálya.
Nem kell felrakni az egész pack-et (elvileg), elég csak >ezt< kitömöríteni és bemásolni a GameData/Locations mappába.Kérem mindenki írja meg, h maradjon -e. Teljes egyetértés esetén ez marad futamra is. (magánvélemény, de nincs betonfal, és ez erős ++)
-
Szabesz
őstag
válasz
Frenky89 #5027 üzenetére
A nextrace azért nem "megy", mert úgy oldottam meg, hogy két versenyhétvége között ne ugrájon a szerver ide-oda, hanem mindig maradjon az akt. pályán, hogy a pályalistában csak az aktuális van.
A /callvote event-nek meg működnie kell, macy is úgy szokta írányítgatni a szervert.Kérdés: rft-s pálya végül felkerült?
cila: nem írtam pü-t?
De igen, átjött.
-
Szabesz
őstag
válasz
ratkaics #4924 üzenetére
Bugok előfordulnak a programban. Lényeg, hogyha villog a lámpa, akkor figyeled az alul lévő ábrát, h közeledik -e valaki a box utca kijáratához komolyabb tempóban, és ha igen, akkor megpróbálsz ideális íven kívül maradni míg ő el nem megy. (megállni sem célszerű, mert a mögötted jövőket feltarthatod)
-
Szabesz
őstag
Mivel ez egy távoli szerver, nincs grafikus felület amin keresztül lehetne vezérelni.
Van FTP hozzáférés a fájlokhoz, ill webes felület ahol ki van linkelve a indítás/leállítás/újraindítás művelet.
Szóval ha tudsz mondani egy fájlt, amiben vagy le lehet tiltani az SC-t, vagy bármi más módot, akkor megcsinálom. -
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #4639 üzenetére
Kell neked az, hogy lekörözzön?
-
Szabesz
őstag
válasz
ervin33 #4471 üzenetére
Nanem
Nálam a .NET 3.5 oldala jön be a linken, és W7-en megy (most is épp használom egy programomhoz)
Próbaképp letöltöttem, nekem sem indul el, de ez elindul, és le is lövi magát (lehet mert épp fut a Visual Studio, most nem fogom bezárni)Amúgy nem tudtam, h kell a pluginnak a .NET (nálam alapból fenn van a VS révén)
-
Szabesz
őstag
A lényeg, hogy próbálsz; nem arról van szó, hogy menj ki te a pályáról, hogy ő vissza tudjon jönni, hanem ha látod, hogy kicsúszik, és neked van helyed, udvariasan beljebb húzod egy kicsit, hogy megkönnyítsd a dolgát. Különben is előfordulhat, hogy úgy mint Proof elveszti az uralmáta gép, és visszavágódik a pályára, és ha pont pár centire terveztél elmenni mellette, akkor az ciki. Ebből a szempontból ez a te érdeked is.
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #4442 üzenetére
Nem, nem kritizáltam, hanem pont egyetértettem
Lényeg annyi volt ott is, hogy ha látod, hogy valaki kicsúszott akkor próbálsz helyet csinálni neki (mivel a füvön/salakon jelentős lendületet vesztett az aki kicsúszott, veszélyes visszatérnie a pályára ha akár egy versenyző is jön/jöhet mögötte jóval nagyobb tempóval, ezt könnyítjük meg azzal, hogy szándékosan nem nehezítjük meg a dolgát, hanem pont igyekszünk segíteni neki)
Nade ma nem megy a fogalmazás.Még egy dolog: ugye sárga zászlónál kutyakötelesség elvenni a gázt, mert olyan szép balesetek lehetnek mint amit mi hárman produkáltunk (Proof&jómagam&Tomax), nem csak akkor ha látod is a sárga zászló okát. Ugye?
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #4378 üzenetére
Jó volt az
Mármint gyakorlófutamnak
Remélem legközelebbre mindenki alaposan megnézi, mit hol miért hibázott. -
Szabesz
őstag
Senki sem bannol téged, de azt továbbra is tartom, hogy ha egy mód van rá, mindent értelmesen beszéljünk meg. Nem az adott helyzetben dühtől elvakultan, a másik fél nézőpontját (és esetünkben a visszajátszást) nem ismerve.
Én is dühös voltam, hogy elég erősen megkoccolta Cobi a jobb elsőmet a rajt után (érdemes megnézni, elég tanulságos, ugyanis nem látszódok a tükréből), de tudok mit csinálni? Nem. Épenhogy megfogtam, és mentem tovább. Proofnak is nekimentem, és ott is fortyogtam, h miért nem tudtam kikerülni, miért nem vettem el jobban a gázt... ez van. Tanulunk belőle.
Szóval szerintem Peace.
Csak abba gondolj bele, hogy ezzel az erővel, ha egy légtérben lennénk verseny alatt, akkor az indulatokra hallgatva összeverekedünk? Kicsit abszurd. Szerintem.
-
Szabesz
őstag
Szerintem - remélem - arra gondolt, hogy a nem oda illő viselkedés miatt tempbant oszt ki rá.
Megjegyzem, ha valaki megbeszélés helyett nekemesik (általában lehet velem beszélni, mégha ordibálva is), vagy szintúgy bárki másnak, én is kiraknám míg le nem higgad.
Inkább amikor érzi az ember h szakad a cérna, 10ig elszámol, átgondol, majd megbeszél. Logikusan, érvekkel alátámasztva ( és nem, az édesanyáink nem érvek :-) )
-
Szabesz
őstag
válasz
Frenky89 #4342 üzenetére
Én is felvetettem még régebben.
Az első rajt után is iszonyú nagy káosz volt. Mindenki minden fele, másodiknál valaki hirtelen rámvágódott. Fejetlenség volt ott is.
Ha lesz időm, csinálok ebből egy összeállítást.Igaz nem a fejetlenség miatt, de én is kiestem (telibekaptam PR00F kipördülő kocsiját), viszont már az újraindírtás előtt mondtam, hogy inkább toljuk el egy héttel, mert ez így nem jó. Se benzin se semmi nem ellenőrizhető, meg egyébként is VBn ne legyen restart, max felvezető befejezése előtt.
-
Szabesz
őstag
Sajnos előre láthatólag nem tudok indulni a mostani VB futamon.
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #4199 üzenetére
Ilyen velem is volt, mondtam francokat, én már voltam bent, biztos csak a jelzés ragadt benn. Hát nem kizárt a versenyből köv körben?
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #4196 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy van benne bug rendesen. Volt olyan pálya, ahol pont a mérőpont előtt kicsúsztam, és a mérőpont után mentem vissza a pályára, és egyszerűen pörgött tovább az óra, és a célnál sem volt hajlandó leinteni a kört, csak a következő körömben, amikor rendesen érkeztem meg a mérőponthoz akkor ott villantott éberkém, hogy biza jöttem egy 2 perces szektoridőt, és lett vagy 3 perc a köröm.
Szóval csudák vannak. -
Szabesz
őstag
Én is úgy tudom, hogy életben is úgy van.
Egyik gyakorló fuamon, mikor jött be a SC, és kivágta egészpályás sárgazászlóra, nem mertem elengedni a gázt, mert valaki jött mögöttem veszettül (értsd, az előzési szándékot nem hagyta fel). De mostmár legalább ez is tisztázva van. -
Szabesz
őstag
Mai nappal kezdődik a második hónap a szerverünkön.
Az eddig befutott támogatások:
JColee - 3 havi
PROOF - 1 havi
rESET - 1 havi
Speedg - 10 haviköszönet mindenkinek
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #3870 üzenetére
Mindegyikben lesz, vagy csak amiben eredetileg volt/van?
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #3817 üzenetére
Gyakorlás az kell, tény és való
De az is, hogy azt gyakorolni ami a VB futamokon van , azt eddig csak is kizárólag VB futamon tudtuk. Mert gyakorló futamon közel sem voltunk elegen ehhez, és nem volt olyan nap, hogy valaki ne zúzta volna le legalább önmagát.
12 versenyautó elkanyarodását az első kanyarban is csak most tapasztaltuk először, mégis milyen.
A követést is ugyan így. Fun futamon messze nincs ennyi és ilyen közeli követés mint egy tegnapihoz hasonlón. Ott is vigyáztam ahol tudtam, amikor Farkassal ment köztetek a pozícióharc, és volt ahol én is elég közel voltam, de mégsem tolakodtam oda kettőtök közé. Végül én is elmentem Farkas mellett, és talán össze is értünk. Azt is meg kell majd nézni alaposan. Ugyanez rajt utána első féktávra, (bár ott úgy éreztem, éppen eléggé, és jókor fékeztem, hogy csúszás nélkül tudjak kanyarodni) stb -
Szabesz
őstag
Hiába vered a fejed a falba, max fájni fog.
Ha megnézed, nagyságrendileg egyszerre kezdtünk el lassítani, és direkt ki is húzódtam (mivel lövésem nem volt mekkora féktávot tervezel), nehogy úgy járjak mint JColee.
Kíváncsi vagyok, mégis hogy fértél volna el Iceman mellett, mikor így folytatta a kanyart (1,2,3).
Még két kép az esetről.Nem tudom megfigyelted -e, de téged speciel senki sem említett meg, senki sem kért arra, hogy te bármiért is elnézést kérjél.
Ahhoz a beszólásodhoz, hogy én a 6. helyről a 3-ra akartam "felvagánypistázni" magam, csak gratulálni tudok.Örömmel várom (mint tiszteletbeli vagánypista), hogy hogy is kell rajtolni, Sub-S mester.
Részemről ennyi, mindig igyekszik tanulni az ember, de az ilyen stílusú (gyk
és társai) postoktól a falra mászok.
-
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
De meg lehet. Csak el kellene jönnie mindenkinek a gyakorlófutamok egyikére, úgy, hogy mindenki ott van, nem külön külön. Mindig úgy indulunk vb futamon, hogy ennyien még nem sosem rajtoltunk. Mindenki okoz, beleesik egy olyan hibába amire sosem gondolt volna. Pl, hogy az első kanyarnál, hacsak nem vagyunk 100%ig biztosak abban, hogy nincs mellettünk senki, akkor nem húzzuk a lehető leszűkebbre a kanyart (hiába nem látszik semmi a visszapillantóból), mert az lesz, hogy egy vagy két kocsit megkoccol, összeprésel... stb
Mert ha én nem vagyok melletted, akkor csak szimplán téged koccol meg Iceman. Így én is pórul jártam.Szerk: bocsánat mindenkitől a tökölésért, a szerver már a következő pályára van állítva, aki akar, mehet.
-
Szabesz
őstag
Gondolom a jószándék vezérelte a kitalálóit, hogy ha nagy dir durr lenne, akkor ne menjen el mindenki kedve. Szerintem ez egy nem teljesen átgondolt szabály, és nem is lehet jól alkalmazni, ezért hanyagolni is kellene. Kipróbálni se nagyon lehet, mert vagy élesben megyünk, vagy fun futam, akkor meg egy ember miatt is restart van.
Szóval az én voksom egyelőre: ilyen szabály ne legyen, maradjunk az eredetinél, amit még én vetettem fel, hogy vb futamon egyátalán nincs restart (maximum, de ott is nagyon indokolt esetben) felvezető kör befejezése előtt. -
Szabesz
őstag
JColee, nem sértésből mondom, de érdekelt bárkit is (pl téged), hogy belémszállt Kacsa az első VB futamon? Vagy, h proof kapta telibe egy másik (indokolatlanul)lassító pilótát? etcetc
Esetleg az, hogy hozzám paszíroztak egy másik kocsit (aki szintén nem tehetett róla) az első kanyarban?
Nem, senkit. Ilyen a verseny. Ugyanúgy, ahogy az elszúrt időmérőm sem érdekellt senkit (aminek így is kell lennie), és senki más eredménye sem.Nem kell szurkolnod, hogy kiessen bárki is, sőt szerintem rossz szabály ez a tömegbalesetes, vagy elfogadod hogy így jártál, és továbbmész felteszel új szárnyat stb, és a végén te is kapsz pontot. Ugye pont ezért hoztuk azt a szabályt, hogy mindenkinek aki befejezi, jár pont. De nem, inkább felhúztad az orrod, és kiléptél, hiába lett volna még versenyképes a kocsid. Hiába lehettek volna még jó meccsek, mivel gyorsabb pilóta voltál ezen a pályán, a legtöbb hátulról indulónál. Szépen felküzdhetted volna magad, ahogy proof, és Farkas is küzdött. Nem ez lenne a lényege? Verseny. Kiszámíthatatlan. És mindenből a lehető legjobbat kihozni. Vagy te csak a rajt-cél gyözelemre hajtasz? Úgy meg mi értelme...
Ezzel a hozzáállással nem lehet játszani.
Szerk: Proof, én restartoltama szervert, átállítottam a következő pályára.
Sub-S: Tessék? Kösz. Nem azért, de én nem csúsztam senkibe se bele, Kanyarodtam a rázó mellett, és Iceman lökött belém téged.
-
Szabesz
őstag
Emberek!
Akkor véglegesedett, 4250 HUF egy hónapra a szerver díja (ezt egyelőre havi fizetéssel rendezem, amit max 14-15-éig el kell utalni).
Kérem jelezzétek, akár itt, akár priviben, hogy ki ad bele, és hogy azt hogy tudnánk elintézni (két lehetséges mód: személyes (Buda, Moszkva tér & Petőfi híd), vagy utalás) -
-
Szabesz
őstag
Beszéltem a totalhostinggal, és az adott szerver, amin mienk is van, közel sincs kihasználva (cpu 2-3%, ram ~20%), és ezen is maradunk. (slotbővítés elintézve)
Viszont mondta, hogy a UPCvel gondok vannak egy-két hete, nem tudják mi, de várható a javulás (UPC részéről).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assetto Corsa EVO
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest