Keresés

Aktív témák

• JFL

csendes tag

válasz burgatshow #15 üzenetére

A C++ megtanulásához Bruce Eckel ''Thinking in C++'' könyvét javasolnám, szerintem az egyik legjobb könyv ebben a témában. Ráadásul az elektronikus változata szabadon hozzáférhető:
    [L]http://64.78.49.204/[/L]

Magyar nyelvű könyvek közül Bjarne Stroustrup: A C++ progamozási nyelv c. könyve ajánlott, ami azért jó, mert az író ''találta ki'' a C++-t, ennek megfelelően mondhatni ért hozzá. :) Egyetlen problémája van csak, C++ tudás nélkül nem igazán érdemes belekezdeni, inkább csak azután, ha már ismered valamennyire a nyelvet.
    Jó könyv még a Kalos-Szirmay-(nem jut eszembe a harmadik író neve): Objektum orientált szoftverfejlesztés c. könyve, ez a C++ segítségével vezet be az OOP alapjaiba.

Ahhoz, hogy Borland C++-ban remek programokat tudj alkotni, gondolom a Windows programozás ismerete is jól jöhet. :) Ebben a témában én sajnos nem ismerek normális magyar nyelvű könyvet, ami jó, az Charles Petzold: Programming Windows c. könyve, amin ha végigrágod magad, akkor igen stabil alapokkal fog rendelkezni a Windows működésének témakörében.
    A Borland C++ könyveket nem ismerem, nem tudok mondani semmi értelmeset erről.

• Fr4G

aktív tag

válasz burgatshow #15 üzenetére

lehet (?) hogy valami egyszerűbbel kéne elkezdeni ... (bár nem tudom milyen tapasztalataid vannak)

Aktív témák