- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Victor Súgó #12476 üzenetére
Az ugyan eredményes, de hosszú távon káros az egészségre
-
VTom
veterán
válasz
Csaby25 #12447 üzenetére
Részmunkaidőben sehol sem fognak alkalmazni, projekteket senki sem ad ki egy kezdő programozónak, fel pedig nem vesznek sehova, ha nincs tapasztalatod.
Egy kis plusz pénzre szerintem a legnagyobb esélyed akkor van, ha androidra, ios-re találsz ki és írsz saját appokat, ezekből kapsz pénzt, minél többen töltik le, annál többet. Erre talán a Kotlin az, amiibe érdemes lehet belevágni, esetleg az xcode, de különböznek a vélemények ezekről is. Viszont ez a piac elég nagy.. Inkább éves 250-300K-t mondanék, hacsak nem dobbantasz valami hatalmasat.Én is hasonló cipőben járok, annyi különbséggel, hogy nekem a szakmám programozó, csak 20 éve teljesen más területen dolgozom (bár közben sokszor programoztam is, de "csak" SQL-ben, Visual Basicben) és most tanulok új nyelveket (én a Java-val kezdtem hosszas mérlegelés után), mert ha lesz lehetőségem, szivesen visszatérnék az eredeti szakmámhoz.
Az én benyomásom az, hogy most elég nagy a hype-ja a programozó szakmának, mert bár keresett szakma, de elég sok a ferdtés, főleg az amerikai lefordított cikkeknek hála, ahol unatkozó kismamák fél év alatt otthon megtanulnak a nulláról programozni, és home office-ban vaskos fizetésért kezdenek dolgozni.
Na Magyarországon ilyen nincs (szerintem máshol sincs egyébként)
A programozás nagyon nehéz terület, kell hozzá egyfajta adottság és gondolkodásmód (a programozás tanárom szerint a sakk-logika a legjobb modellezése ennek) és nem való mindenkinek. Amikor órákig bogarászol egy 50 soros kódot, mert nem találod meg benne a hibát, akkor vagy kihívásként tekintesz rá, és elégedettséggel tölt el, ha végre megoldottad vagy szétb@sz az ideg 10 perc után. Ha az utóbbi igaz, akkor nem érdemes belekezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest