Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
suits
tag
Üdv!
Nem találtam erre megfelelő topikot ezért ide irom sry ha ez off.
Azt szeretném kérdezni hogy általában mit várnak el munkahelyen egy tesztelőtől?Mármint úgy értem milyen technológiák ismertét.Én eddig amit autodidakta modón tanulgattam leginkább a udemy.com-ról olyanokat mint pl Selenium,Cucumber,Junit,TestNG.Nekem a Java a fő nyelv amivel a legtöbbet foglalkoztam +meg kicsit értek javascript-hez illetve a pythonhoz.Igazából az lenne a kérdés hogy mire kellne jobban ráfeküdni illetve hogy honnan lehetne tanulni és jobbanbelemélyedni mert amit eddig néztem course-ok azok elég sekélyesek szerintem (bár nem tudom a valóságban mennyire bonyolult teszt eseteket írnak).Mondhattok angol nyelvű forrásokat is mert elég jól beszélek angolul(Angliában is élek btw)
-
suits
tag
Üdv!
Bocsi az offért.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ezek a 3-4 hónapos intenzív képzések(nem teljesen a 0-ról indul azért mert alapismeretek szükségesek hozzá) érnek valamit?Úgy értem adnak annyi tudást amivel már el lehet helyezkedni kezdő programozóként vagy gyakornokként ? Egy Java SE tanfolyammal szemezek azért kérdezem....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus ROG FLOW 13 Hordozható MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+ Touch
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest