Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Igazából ezek a parancsok egy Kodi alatt futó phyton script részei, csak nekem úgy tűnt, hogy a fenti parancsokkal van a gond ezért itt kérdeztem rá célzottan csak az általam problémásnak vélt részre.
Viszont célszerűbb ha az egész problémát látja az aki segíteni akar, így inkább megkérdeztem itt komplexen, és el is indultam egy kicsit másféle irányba. Ha érdekel a téma folytassuk ott. Köszi.
-
petakpa1
őstag
Szia, köszi, hogy próbálsz segíteni.
Az első problémám az, hogy a Netflix app az egy Windows store app, nincs olyanja, hogy netflix.exe
Azt már sikerült kiderítenem, hogy egy Ms Store appot pl explorer.exe shell:AppID lehet parancsosroból elindítani.
ha egy sima parancssori ablakba beírom, hogy start explorer.exe shell:appsFolder\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8!Netflix.App akkor rendben elindul a netflix.app
Ezt szeretném továbbfejleszteni úgy, hogy amíg a Netflix app fut addig várjon a script és csak akkor léplen tovább a && után következő start cmd.exe végrehajtására, amikor a Netflix appot bezártam.
-
petakpa1
őstag
Szeretnék segítséget kérni egy nagyon egyszerű script megírásához Windows alatt.
Nem vagyok programozó, de még IT-se. Anno középsuliban 1993-ban foglalkoztam utoljára ilyesmivel, ezért nagyon láma vagyok.A scriptnek azt kellene tudnia, hogy elindítja a netflix app-omat, majd amikor azt bezárom elindít egy másik programot.
start /w cmd.exe && start cmd.exe
A fenti ugye azt csinálja ugye, hogy elindít parancsori ablakot, majd amikor az bezárom elindít egy másikat. Ez eddig tisztastart /w c:\netflix.lnk && start cmd.exe
vagy a
start /w explorer.exe shell:appsFolder\4DF9E0F8.Netflix_mcm4njqhnhss8!Netflix.App && start cmd.exeParancsoknak azt kellene csinálnia, elindítják a appot, majd ha azt bezártam, akkor elindítanak egy parancssori ablakot.
A problémám csak az, hogy a parancsori ablak rögtön a futtatáskor megnyílik nem várja ki amíg a netflix app-ot bezárom.
Hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy csak akkor indítsa el a parancsori ablakot, amikor a Netflix app-ot bezártam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest