- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha tippelnem kéne, valami key binding akadályozza az alt gr-es varázslást. Így rá tudsz nézni, vagy átállhatsz angol kiosztásra, azzal biztos nincs baj.
-
inf3rno
nagyúr
Így hirtelen ennyit találtam: [link] egy próbát megér, hátha megjavítja. Szvsz. ilyenkor inkább a support-nak érdemes írni, hogy mi a gond. Én nem tapasztaltam semmi ilyesmit amúgy, de 2 éve nem nyúltam a phpstorm-hoz, és nem is fogok többet php-zni, szóval csak a régebbi verziókkal vannak tapasztalataim. Talán az még fontos lehet, hogy PHPUnit-hoz, doctrine-hez, symfony-hoz, ilyesmikhez elég jó a támogatása ennek az IDE-nek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
A PHP egy szkriptnyelv, annak minden előnyével és hátrányával. Ha a nyelv "sajátos" tulajdonságait hozzáadjuk a mérlegelendő szempontokhoz, azzal együtt, hogy mondjuk valaki dolgozott már "tisztességesebb" programozási nyelvekkel is, akkor eléggé a hátrányok felé billen a mérleg a PHP-t tekintve. Ezt természetesen kezdőként nem fogod érezni. Inkább azt, hogy nagyon gyorsan neki lehet esni, relatíve gyorsan tanulható, de éppen ebből következően borzalmasan sok a kókler is a "piacon", és még ha ezt félre is tesszük, egyszerűen az ember érzi egy idő után, hogy lehetne szebb is, jobb is.
Ettől még van kereslet PHP-fejlesztőre.
-
inf3rno
nagyúr
PhpStorm jött be nekem, amikor még php-ztem. Azt hiszem 30 napig kipróbálható. 200eur+áfát írnak, szóval olyan 80k huf körüli összegbe kerül. Kb egy éve bekeményítettek a fejlesztők, már nem lehet reinstallal újrakezdeni a 30 napot, meg az árat is megduplázták. Gondolom rájöttek, hogy már mindenkit lenyomtak a piacon, vagy szimplán több pénzt akartak kivenni a projektből, passz. Én még tavaly vettem webstormot 50eur+áfáért, és az is most dupla annyiba fáj. Ingyenes alternatíva van egy csomó, azokat már évek óta nem követem, hogy milyenek. Netbeans volt még talán használható, a php-t úgy emlékszem azzal kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest