Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucsupeti

senior tag

válasz martonx #7632 üzenetére

Igen levelezőn végeztem ezeket.
    Hozzá kell tennem hogy a programozás 1 tantárgy volt az első amin kiszórták a társaság 60-70%-át. Majd második felében jött az algoritmusok és adatstruktúrák, ahol a maradék fele ismét bukott.
    A programozás 2 tárgyból már nagyon kevesen voltunk vizsgázók. Ezután jött a Java (Prog3). Itt konkrétan az első vizsganapon 6-an voltunk. Emlékszem rá. 4 nappalis és 2 levelezős. Ugyan azt a feladatot kaptuk. A beugró elméleti kérdésekből állt. Kettőnknek sikerült ezt megcsinálni, a két levelezősnek.
    Az oktató ekkor mondta, hogy az a baj hogy sokan úgy jönnek infó szakra hogy előtte soha nem foglalkoztak programozással, vagy ha foglalkoztak is az csak a középiskolai kötelező volt. Az infósoknak alap készségnek kell lenni a programozásnak (alapszinten mindenképpen). Ha ez nincs meg és nem is akar foglalkozni vele (napi két órát legalább ahogy alább írta valaki), akkor nehezen fog menni ez a téma.

Visszatérve a programozás oktatáshoz. Ezek után a többi tárgyat már választhatóként vettem föl. Éppen azért mert a programozás a hobbim, szeretek foglalkozni ezzel a témával és számomra sokkal könnyebb volt levizsgázni egy programozás tárgyból, mint mondjuk minőség és megbízhatóságból.
    Ezért választottam a C++, a C#, a Vizuális alkalmazásfejlesztés I. és II. tárgyakat. Ezek mindegyikét gépteremben oktatták. Volt elméleti rész is, és gyakorlati is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés