Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
urandom0
üzenetére
Én eddig 3 renderelésre használtam a fenti fraktáloknál. Íme egy újabb :-)
Ennél pl. lövésem sem lett volna a matekjáról, és csak egy konkrét alakzatot akartam kirajzoltatni. Ezen kívül dátum tartományok tárolására, batch frissítésére SQL adatbázisba terveztem vele hatékony algoritmust. Az utóbbinál meglepett, mert én mentem volna be a málnásba, ha nem szól, hogy rossz az irány. Megoldani úgy is megoldottam volna valószínűleg, de rengeteg időt és szenvedést megspórolt.
Nehéz megítélni, de ezzel a kettővel szerintem 1 hónapot megspóroltam vele összesen. Az órák, amik elmentek meg ehhez képest nem számítanak, nem ugyanaz a nagyságrend, talán ha 10 óra ment el a hülyeségeire pluszban. Azt viszont aláírom, hogy nagyon oda kell figyelni a tanácsainál, és azonnal felülbírálni, ha hülyeséget ír. Nem lehet rábízni, inkább csak tanácsadónak jó. Még erősebben kell gondolkodni majdnem, mint nélküle. Ha viszont megvan, hogy mit akarsz és pontosan meg tudod fogalmazni, akkor sokszor ad jó választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone X 64Gb akku 100%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennél pl. lövésem sem lett volna a matekjáról, és csak egy konkrét alakzatot akartam kirajzoltatni.