Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
baracsi
üzenetére
... én szeretem a csajokat ♥
Régen úgy volt hogy nagyítóval kellet keresni a csajos képeket, ma már a reklámokban is előugrik a képük és csak utána kérdezik meg hogy elmúltál-e már 18 éves ♥Hanem az a bajom velük, hogy ha egy új csaj jelenik meg a NETen, akkor mindjárt több száz lájkot kap, az én kvantum fizikáról szóló tanulmányaim, meg jó ha hetente kap 5 db lájkot, és akkor már nagyon örülök neki !

Hogy régen voltam itt: ha nincs kérdés akkor nem tudok rá válaszolni !
Rengeteget programozok JavaScript nyelven: tulajdonképen egy ChatGPT-hez hasonló dolgot csinálok, és saját szerverre szeretném felrakni, biztosan egyikőtöknek sincs kedve helyettem leprogramozni ezt az egész szénakazalt ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)