Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
20 éve vagyok a szakmában, én még olyat nem láttam, hogy matematikai modelleket hozott volna létre bárki a szoftver tervezési szakaszában.
Nyilván, ha űrhajó vezérlő szoftverről beszélünk, ott elvárható.
Átlag üzleti szoftvernél én még nem láttam ilyet, ami szokott lenni, az egy halom uml diagram, jellemzően valamilyen személyes uml-nyelvjárásban, és persze mindegyik outdated mint a szar, meg persze mellé némi szöveges doksi. És ez a jobbik eset. Sokkal jellemzőbb, hogy kapok egy git repót, és akkor glhf. -
pmonitor
aktív tag
És ez hogy hasonlítható össze a legacy kóddal? Legacy esetében ismerték ezeket a fogalmakat? Ha nem, akkor mégis hogy csináltak 1 működő kódot? Pedig ott is cégről van szó. Tehát egy feladat megcsinálható ezen fogalmak ismerete nélkül is(még cég esetében is). Vagy ha ismerték ezeket a fogalmakat, akkor szándékosan rúgták fel az ezek mögött álló tartalmakat? Mert te magad írtad:
>Sajnos a legacy kód sokszor nagy úr.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest