- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
20 éve vagyok a szakmában, én még olyat nem láttam, hogy matematikai modelleket hozott volna létre bárki a szoftver tervezési szakaszában.
Nyilván, ha űrhajó vezérlő szoftverről beszélünk, ott elvárható.
Átlag üzleti szoftvernél én még nem láttam ilyet, ami szokott lenni, az egy halom uml diagram, jellemzően valamilyen személyes uml-nyelvjárásban, és persze mindegyik outdated mint a szar, meg persze mellé némi szöveges doksi. És ez a jobbik eset. Sokkal jellemzőbb, hogy kapok egy git repót, és akkor glhf. -
pmonitor
aktív tag
És ez hogy hasonlítható össze a legacy kóddal? Legacy esetében ismerték ezeket a fogalmakat? Ha nem, akkor mégis hogy csináltak 1 működő kódot? Pedig ott is cégről van szó. Tehát egy feladat megcsinálható ezen fogalmak ismerete nélkül is(még cég esetében is). Vagy ha ismerték ezeket a fogalmakat, akkor szándékosan rúgták fel az ezek mögött álló tartalmakat? Mert te magad írtad:
>Sajnos a legacy kód sokszor nagy úr.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest