Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Ez mondta egy ismerősöm:
"Egy Java vagy C# alapjai, vagyis maga a nyelv nem gond, mert az rövid idő. De Javascript-el kezdeném, és az alapok után folytatni valamivel aminek gyakorlati haszna is van. Úgy könnyebb ha látod hogy konkrétan mire tudod használni."
Azt hiszem megfogadom a tanácsát. -
Csaby25
őstag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Köszi!
Én is így terveztem pont ahogy leírtad
. Már neki fogtam egy párszor autodidakta módon (python, java), nem is volt gond az elmélettel. Csak sajnos még nem jött el az az áttörés, hogy valami egyénit alkossak. Sajnos nem tudtam úgy beosztani az időmet, hogy kitaláljak valamit és végig is vigyem. Szóval hiányzik a rendszeresség, picit nehéz, 8 óra munka és család mellett. Gondoltam, hogy a képzés rávezet arra, hogy rendszeresen foglalkozzak a dologgal, még akkor is ha kevés rá az idő. Próbáltam konkrétan bedolgozni valakinek, Odoo modulok fejlesztésében (python, xml...), de pocsékul időzítettem, nagyobb projektnél, egyszerűen nem tudtam beosztani az időmet. Úgy gondolom szükség lenne valakire aki kisebb projektet ad (nem gyakorlatot). Kicsit olyan feelingem van az elmélettel, hogy ok átvettem, értem is nagyjából és ennyi, utána nem tudok mit kezdeni vele
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Íme az új Android Auto!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- INTEL Core i7-13700 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Már neki fogtam egy párszor autodidakta módon (python, java), nem is volt gond az elmélettel. Csak sajnos még nem jött el az az áttörés, hogy valami egyénit alkossak. Sajnos nem tudtam úgy beosztani az időmet, hogy kitaláljak valamit és végig is vigyem. Szóval hiányzik a rendszeresség, picit nehéz, 8 óra munka és család mellett. Gondoltam, hogy a képzés rávezet arra, hogy rendszeresen foglalkozzak a dologgal, még akkor is ha kevés rá az idő. Próbáltam konkrétan bedolgozni valakinek, Odoo modulok fejlesztésében (python, xml...), de pocsékul időzítettem, nagyobb projektnél, egyszerűen nem tudtam beosztani az időmet. Úgy gondolom szükség lenne valakire aki kisebb projektet ad (nem gyakorlatot). Kicsit olyan feelingem van az elmélettel, hogy ok átvettem, értem is nagyjából és ennyi, utána nem tudok mit kezdeni vele