Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
sghc_toma
üzenetére
Kösz srácok. Engem most konkrétan nem annyira érdekel a téma, de egy hirdetőtáblás cuccot meg kell írnom csüt. délig, ledokumentálni, s leadni.

Amit te linkeltél, azt már magyarul végigolvastam, de ez pont egy kérdőjel maradt bennem. Meg tudom azt csinálni, hogy egy dinamikus tömbben eltárolok egy névből, s fájlleírókból álló struktúrát, ahol ha kilép egy kliens, akkor a neve.cli fájlra mutat a fájleíró, egyébként pedig a nyitott socketjére? Meg lehet-e socketből soronként olvasni, vagy csak az említett linken is leírt olvasási hossz megadása+bufferből olvasás a lehetőség? S persze ssh-val kell egy külső szerveren fejleszteni, hogy a dolog még mókásabb legyen...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest