Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
futár
senior tag
Nem igazán tudom, hogy melyik témába kellene írnom, ezért nyitottam újat. Abban kérnék segítséget, hogy hoztak egy gépet hozzám. ECS alaplap!!! Intel 2.4 CPU 512MB RAM. Nem igazán értem, hogyan lehet így összeválogatni egy gépet, na mindegy. Szóval a probléma a következő. Újratelepítettem, de a programok feltelepítésénél van úgy, hogy CRC hibát ír ki. Saját gépemen fut a program. Többféle bevitelt próbáltam, pen drive, DVD olvasó, hálózati kábel. Mindíg ugyanaz az eredmény. Ebben kérem a segítségeteket.
Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest