- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bteebi
veterán
Eddig még nem voltam, bár tavaly már nagyon agyaltam rajta. Idén... hát jó lenne, de lehet, hogy inkább jövő év lesz belőle.
Pedig mennék szívesen, de nekem sajnos nagyon messze van.
-
.mf
veterán
Hajrá! Idén sajnos nem tudok menni, de jó szórakozást mindenkinek, aki megy, és kitartást a szervezőknek és kiállítóknak
-
Még lógok két masinával , de valamikor eljuttatom azt is még
-
Alaaf Pi
senior tag
Le a kalappal, hogy egy tornatermet is sikerült a vasak mellé beújítani. Asszony nem morcos, ha takarítani kell?
-
JohnyX
tag
Lehet, hogy adtunk el Abit-ot is a P2-P3 korszakban. De a fő csapásirány akkoriban Fastfame és az Asrock volt. Utána állt át a nagyker Gigayte-re.
Pár tucat korai C2D-t és P4-es CPU-t vittem nekik anno. A VGA kártyák között ott "pihen" az AGP-s 7600GT-m is.
Ha az időm engedi megyünk idén is.
-
Johnny001
senior tag
Halihó, jajde jó! Nekem van retro modemem, routerem! Kinek küldhetem el?
-
- Megpróbálok eljutni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged