- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaz33
csendes tag
ha vagy még még egy kérdés sz.ted elégséges ez a hűtő erre a procira...pár perc és meglesem a dolgokat ott lent...
-
blaz33
csendes tag
Hali srácok volna egy problémám 2 napja vettem egy lapot mert meghalt a régi szereztem kölcsönbe egy gagyi de tuttira működő mercury tápot(tudom nem a legjobb de megy a gép a lényeg 400w-os) a lap asrock p45XE vettem hozzá új ramot kingmax 1024 est 1066mhz-st de a proci és a vga maradt!A proci E4600 as a vga galaxy 7300GT (128 pcie) és a proci hűtő gyári intel cumó régi de megy!
A probléma ott kezdődik h valami nem igazán stimmel 1.nap találkoztam olyannal hogy a youtube videót nézvén a fekete résznél fehéredett a kép ez azalatt megszünt vagy inkább nem vettem észre, a másik nagyobbik probléma hogy a processzor ugy füti magát mintha északi sarkon érezné magát...60 fok alá nem megy és ez igencsak magas eddig nem volt ilyen meleg a játékok(2db ot probáltam css-t és Sniper Ghost Warriort-t hát igencsak nagyon nagyon szaggatott bizonyos helyzetekben...Eddig nem volt ilyen probléma lehet h a régi táp a bünős avagy én basztam el valamit összeszerelés közben?
Everestel csináltam egy tesztet amit meg is mutatok nektek!
Segítségeteket köszönöm előre(Táp mindenféleképpen cserélve lesz, csak pénz kérdése)
Kép 1: [Hőmérséklet]
Kép 2: [fan sebesség]
Kép 3: [Statisztika]
Kép 4: [link]
Kép 5: [Voltage]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest