- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
15.-én délutánra 2-3 órás bicajozást terveztem. Egy ilyen rövid távhoz azért legalább némi szint legyen, így egyből Bazitán kezdtem, aztán a túloldalon legurulás után Nagylengyel, vissza Gellénháza talán legmagasabb pontjára. Legurultam Gellénháza legvégére, visszakapaszkodtam a mol magánútra, ahonnan persze Sárhida következett. Innen Egerszeg felé kanyarodtam, hazafelé azért jutott a szembeszélből is, ahogy előrejelezték, bár a csütörtökihez képest már egész kultúrált volt az idő
Zeg.-en keveregtem kicsit (Páterdomb, Gébárti-tó, Alsóerdő) most ennyire volt idő...
Kitaláltam, hogy egy régi széldzseki levágott (elvileg szélálló) ujjait térdvédőnek használom a menetszél ellen, amíg a téli térdmelegítőhöz még nincs elég hideg. De kevés a jó ötlet(?) ha a kivitelezés nem megfelelő
Hiába tűrtem be a bicajosnadrág szára alá, 500 m után már bokamelegítőként funkcionált, szóval ez így nem működik
Meg is álltam a bazitai busz megállójában, hogy levegyem a dzseki ujjait (elég furán nézhettem ki, ahogy alul kilógott a melegítő szárából) és itt találkoztam vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Zeg.-en keveregtem kicsit (Páterdomb, Gébárti-tó, Alsóerdő) most ennyire volt idő...
Hiába tűrtem be a bicajosnadrág szára alá, 500 m után már bokamelegítőként funkcionált, szóval ez így nem működik
Meg is álltam a bazitai busz megállójában, hogy levegyem a dzseki ujjait (elég furán nézhettem ki, ahogy alul kilógott a melegítő szárából) és itt találkoztam vele