Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
15.-én délutánra 2-3 órás bicajozást terveztem. Egy ilyen rövid távhoz azért legalább némi szint legyen, így egyből Bazitán kezdtem, aztán a túloldalon legurulás után Nagylengyel, vissza Gellénháza talán legmagasabb pontjára. Legurultam Gellénháza legvégére, visszakapaszkodtam a mol magánútra, ahonnan persze Sárhida következett. Innen Egerszeg felé kanyarodtam, hazafelé azért jutott a szembeszélből is, ahogy előrejelezték, bár a csütörtökihez képest már egész kultúrált volt az idő
Zeg.-en keveregtem kicsit (Páterdomb, Gébárti-tó, Alsóerdő) most ennyire volt idő...
Kitaláltam, hogy egy régi széldzseki levágott (elvileg szélálló) ujjait térdvédőnek használom a menetszél ellen, amíg a téli térdmelegítőhöz még nincs elég hideg. De kevés a jó ötlet(?) ha a kivitelezés nem megfelelő
Hiába tűrtem be a bicajosnadrág szára alá, 500 m után már bokamelegítőként funkcionált, szóval ez így nem működik
Meg is álltam a bazitai busz megállójában, hogy levegyem a dzseki ujjait (elég furán nézhettem ki, ahogy alul kilógott a melegítő szárából) és itt találkoztam vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- AM5-ös alaplapo
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Zeg.-en keveregtem kicsit (Páterdomb, Gébárti-tó, Alsóerdő) most ennyire volt idő...
Hiába tűrtem be a bicajosnadrág szára alá, 500 m után már bokamelegítőként funkcionált, szóval ez így nem működik
Meg is álltam a bazitai busz megállójában, hogy levegyem a dzseki ujjait (elég furán nézhettem ki, ahogy alul kilógott a melegítő szárából) és itt találkoztam vele