- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Hello! A felvett gólokat ,hogy a péróba lehet visszanézni, mert én nem tudtam eddig megcsinálni.
-
sosperecek18
őstag
válasz
várnarancs
üzenetére
Szerintem egy mai közepes gépen tökéletesen kellesz futnia...
-
várnarancs
addikt
Na hy all!
AZ lenne a kérdésem hogy szerintetek milyen gép lenne az amin jól (nem 1600*1200 16/6!) elfutna a 2008? Havernak majd kell gép és így akar vásáolni!
Köszike -
viktor82
őstag

-
-
fradi81
veterán
Hol lehet állítani pontosan? Mindent átnáztem de nincs meg.
-
fradi81
veterán
Hogy kell beállítani hogy ne váltson át másik játékosra magától?
-
nemcso
őstag
Olvasom, hogy nem egy ''egyszerű'' játék ez, de a demo alapján a fiam ragaszkodik, hogy ez legyen a karácsonyi ajándéka... hát legyen.

u.i. : remélem a logitech dual action gamepad bírja majd.
-
Pety
senior tag
-
Juve
aktív tag
Egyszerűen elegem van ebből a gémből......egy pár napig.
Én állítom, hogy a PES 5-nél nem voltam soha olyan ideges mint most.....pedig a PES 5-nél váltottam épp fifáról pes-re...és lett volna min bosszankodnom, de megtanultam ezt a játékot is kezelni normálisan és főleg élvezhetően professional szinten.
Itt meg (PES 6) regular szinten úgy csal ellenem a gép, hogy nem hiszek a szememnek. C.Ronaldot úgy futja le labdával egy akárki senkiházi, hogy öröm nézni. Minden értelmes távoli lövésembe 80%-ban beleblokkolnak....ha kell 5 méterről ér oda a védő 1 másodperc alatt. Abszolút nem realisztikus!!! Ne abból álljon egy nehezebb nehézségi szint, hogy 1 ascoli is simán megver, úgy hogy közben abszolút nem játszok alárendelt szerepet, csak neki minden bemegy....nekem meg nem.
Azt, hogy a passzaim 30% abszolút nem annak megy akinek én szántam, csak azért nem rovom fel a játéknak, mert még bill.el nyomom....bár ettől függetlenül a pes 5-ben minden passzom oda ment ahova akartam....szal nem értem.
Csak hirtelen felindulásból írom le mindezeket
, lehet csak nekem nem jönnek össze a dolgok...de kitartóan gyakorlok tovább...csak legalább fair play lenne a gém részéről is! -
fabika
tag
Valaki 172-re??
-
Juve
aktív tag
-
Juve
aktív tag
1 hete próbálgatom a PES 6-ot. Érezhetően fejlődött a játék.
Sajna még bill.el nyomom....néha szívok is miatta rendesen. Nem igazán értem, hogy miért fordul elő számtalanszor, hogy mikor kapura lövök és bármennyire is rövid ideig nyomom a lövés gombot....az akkor is maxig megy fel.....és így 2 méterről is fölé lövök
. Kissé idegesítő.
Másik a passz...bár ez gondolom megint a bill. hibája, hogy a felfelé nyilat nyomom...de a játékos előre passzolja a labdát.
Harmadik: a gép érezhetően csal....olyan labdákat fut be, amiket én soha nem tudok....labdával gyorsabb nálam a gép.....és még sorolhatnám. Persze ez nem mindig van így.
4. A néha megjelenő tötyögős passzok.....amik felé még futni sem mindig a gép(ezt sem értem miért van).
Amúgy az összkép feltétlenül pozitív....ha pedig ezt a lövés dolgot is meg tudnám végre oldani, akkor annak nagyon örülnék. -
fabika
tag
Online módban hogy lehet törölni a régi profilt?
-
Drizzt
nagyúr
Na bakker. A magyar válogatott játékosai is ezzel melegítenek.

''„A kedvenc játékom a PlayStationön a Pro Evolution Soccer legújabb verziója – meséli Kanta József. – Ez természetesen egy focis program, és nálunk az MTK-nál nagyon népszerű. Hogy én lennék a legjobb? Hát, nem vagyok ügyetlen, de azért Czvitkovics Peti, Németh Krisztián, Hrepka Ádám is nagyon jó, hogy Balogh Bélust ne is említsem.”''
nemzetisport.hu -
Breki
veterán
![[kép] [kép]](http://imgserv2.imagehigh.com/imgss/4337645_pes6%202006-11-08%2017-33-48-281.gif)
-
Atla
senior tag
Sziasztok!Nagyon baró a játék!

Nekem is ez a kedvencem!
Szeretnék interneten játszani!
Tudtok segiteni?
A játék nem bóti!
-
Breki
veterán
lapos lövés
![[kép] [kép]](http://www.charous.com/uploads/f052290275.gif)
átemelés![[kép] [kép]](http://www.charous.com/uploads/cd43ea2d66.gif)
-
derossi
aktív tag
nem lehet sehogy megoldani h mint a fifa 07 be direkt ip-n játszhassak a haverral?
jólenne mert nagyon nagy a gáme..
-
Pety
senior tag
nekem olyanom nincs bár szívesen kipróbálnám,attól én is idegbajt tudok egyébként kapni(nfsmw)

A pes-re visszatérve tudott már valaki neten játszani???Nekem még nem sikerült sajnos....
Van erősebb beállítás a top playernél?Mert itt csak 5 nehézségi szintet látok az előző részekben meg 6 volt.Esetleg később jön elő
-
White
tag
Nem tudom, hogy te milyen autós játékokat próbáltál, amiből ezt a következtetést vontad le, de kíváncsi lennék rá.
Sztem azokból többet lehet átvinni a közúti vezetésbe, mint a focis játékokból a pályára. A lövéséket és a cseleket hiába tanulom meg a gépen, attól még nem fogok tudni focizni és nem leszek jobb, de pl. az autós szimulátorokban megtanult kanyarvételi íveket átviszed az életbe, akkor egyenletesebben, és gyorsabban tudod azt az életben is megcsinálni. Több olyan szimulátorost ismerek, akik bajnokságokat nyertek a monitor előtt, majd később különböző márkakupákban, de ezt nem mondhatom el a focis játékok kapcsán. -
DeSanto
őstag
nesze neked fifa07 [link]

-
Pety
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nekem rumblepad 2 van de azt már itt nem láttam,6900ft volt 2db van ha idetéved valaki játszani
plusz egy ilyet már szétvertem mérgemben 
-
ToxLee
őstag
Tetszik ez a chillstream
Mennyi egy olyan? -
Pety
senior tag
Realisztikusabb játék ez is relatív nem ismerem a játékszokásaidat de autós játékok garmadának köze sincs az autóvezetéshez egynek sem kivétel nélkül,sztem ennek megközelítőleg jó a filingje dehát izlések és pofonok.Egyszer majd elérjük hogy a BL meccseket is mi irányítjuk a tv előtt gamepadról

-
Pety
senior tag
Egyszerűen kezelhető
Hát én próbáltam vele játszani de nem igazán jöttem rá működési elvére pl ha támadsz akkor passzolsz ha védekezel akkor már embert vált
borzasztó sztem ha már azt is gamepadra írják akkor kihasználhatnák az összes gombot.
Egyébként ezt gamepaddal jó játszani mint a fifát is.Billentyűzettel halál,nem csak ramot vga-t,alaplapot árulnak a boltban egy ilyen [link] amivel tökéletesen lehet játszani és nem romlik el 2hét múlva 6-7000 eft.az olcsóbb még annyi sincs,evvel kell játszani ez nem egy nagy beruházás de ez megítélés kérdése... -
jrpryv
tag
A bármelyik gyártó az az EA a FIFA sorozattal, de az más tészta. Olyan mintha az RB rally konkurenciájának az NFSMW-t tekintenénk. FIFA egyszerűen kezelhető, ennek megfelelően 2-3 féle gólvariációnál többet nem is lehet belőle kihozni, a PES b*szott nehéz (főleg bill-el), de legalább 10x annyi variácó van.
Nem kell tökéletesnek lennie, de azért így 2007-hez közeledve több realitást várnék.
-
Pety
senior tag
Nem védeni akarom a készítőket,de erre van beállítás hogy az ellenkező oldalon kövessék a csatárok a támadást,vagy ha egy játékossak futkosol elől és labdát szerzel nem teremnek egyből ott a többiek mert te már a ötésfelesen vagy

szvsz ha tökéletesre megcsinálnák a játékot akkor ki venné meg a következő részt????
Még így is előrébb járnak mint bármely gyártó,akkor meg minek törjék magukat manapság mindennel így van pl nézd meg az autókat 1-2 év múlva teljesen besz**ik vegyél újat.
[Szerkesztve] -
jrpryv
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nem dobtam hanyat az új PES-től.
Annyira irrális néha, hogy sírni tudnék.
Oldalról betörsz a 16-osba és senki nem követi a támadást gyakorlatilag nincs kinek passzolni a labdát az alapvonalról, mert a többi csatár valahol a kaputól 20 méterre sasolja a játékot. Ha szintén oldalról becselezed magad a 16-ba és nem vagy szemben a kapuval akkor a góllövés sem egyszerű, Ronaldinho 10-ből 7x még a kaput se találja el.
Érezhetően nehezebb gólt lőni, mint PES5-ben.
A másik, hogy kezd flipperre hasonlítani a játék.
Összevissza pattog a labda a játékosokon, nevettséges. Már vagy 5 gólt löttem úgy, hogy 2x is megpattant a védőkön és úgy talált utat a kapuban. Ellenben volt olyan is, hogy Ronaldinho Buffonnak 0 szögből fejelt gólt csukafejessel. 
Ami tényleg jobb let, hogy gyakrabban futnak üresbe a játékosok, de a mozgásuk még mindíg messze van a reaálistól. -
-
Pety
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem tudom mi van,de már leszedtem a többit mármint(pes4,5)
az nfsmw pl full grafikán elfut szaggatás nélkül
ez meg akadozik összevissza 
-
Pety
senior tag
L1 + passz utána vagy háromszög vagy kör attól függően hogy laposan vagy magasan akarod visszakapni a lasztit.biztos nem 4 csel van inkább vagy 14

Traning módot senki sem használja
ezért nem akarnak a fifások evvel játszani 
Mindenki csak: 2 passz azt lő gól ezaz hajrá tiszta élethűség....... -
ToxLee
őstag
Hogy lehet kényszeritőzni? Amúgy a trainingben csak 4 csel van benne, vagy én néztem el valamit

-
Breki
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
fraps-al lehet felvenni és aztán animation shop 3-al gif-et készíteni vagy
aviként így:
Itt a gól nagyban
[link]
[Szerkesztve] -
Pety
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Szerintem meg nem esett vissza a játékfiling,most nehezebben futnak a játékosok labdával mert érezhetően ott a fű a pályán.Ezek a játékosok meg ha így eltalálják a labdát lásd breki akkor így megy a kapuba mintha zsinóron húznák

játsz vele többet és rájössz hogy jobb,bár nekem elsőre is ez volt a véleményem..... -
Pety
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
catalyst 6,9 ha vidkarira gondoltál?

-
Breki
veterán
![[kép] [kép]](http://imgserv2.imagehigh.com/imgss/4292233_pes6%202006-11-01%2022-52-25-59.gif)
-
dragonfx
veterán
hi!
na megnéztem kicsit jobbana gémet, hát sokat fejlödött, szebb lett a menü, pontosabb az options, szebba grafika sokkal, mint az 5ben vagy a fifa 2007ben de a lényeg maga a játékfeeling szerintme visszaesett a 5höz képest és az idei klassz fifa2007 szintjét nem éri el.Megujrik egy játékos azt mintha előrébbugrana 20 métert
...mega cseklezések milyenk???jujjj de rossz.És ami szerintmw a legrosszabb ami már az 5ben jó volt és klasszé/jobbá tette mint aza kkori 2006os fifát hoyg a labda angyonb realisztikus volt, most meg lő rosiczky koller, azt mintha egy szinóron húznák végig a lasztit a sarokba oylna egyenesen száll, meg az íveléis ugy látod mintha 2x túlszállna emberünkön, és egyszer cska hooppp valami láthattalan erő lefékezi..........Jujjj de elszurtáka fizikáját, kár érte
...tavaly nagyon teteszett az akkori ütötte is a fifát de a mostanival szvsz nem veheti fela versenyt,a nézőközönség olyna mint egy papírfal feelngről nem is beszélve. -
cettlee
őstag
hali nekema fifa is teccik. ott a leglassabb fokozaton jáccok ugy elég élethü, itt nem lehet lelassitani a game-t?mer alapba elég gyors.. valaki mutathatna vmi kombináciokat a cselekhez meg extra megmozdulásokhoz. pl nem lehet helyezett lövést löni mint a fifába?(amikor belsövel rakja kapura) mü esés vagy valami nincs?
-
Pety
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
szaggat így is nem tudom miért lenne jobb amúgy 1280*1024 mint a 1024*768

Már a telepítésnél is gondok voltak,először valami hibát ír valami asf file vagy mi baja volt,letelepítettem majd fel akkor meg jó lett(máramilyen jónak ez nevezhető)
Vagy lehet az a baja hogy fent a PES4,PES5,Pes6???
Nem értem.....
Elfogyott a magyar kézikönyv is mert 4-nél meg 5-nél még lefordították most csak angol van??????

-
Pety
senior tag
nekem nagyon szaggat1024*768 alatt kevés a gépem ehhez????
a pes5 semmi baja nem volt ahogy elnézem a grafikát nem sokat erősödött,na de a mozgások azok nagyon ott vannak!!4
Hala PES!!!! -
bagyulajuve
addikt
valszeg hamarosan nekem is meg lesz és tolom egy kicsit, a FIFA07 tetszett, de cak a magyar komm miatt, anúgy hozza a ratyi formát, kb 2 napig játszottam vele
inkáb fm-et játszok, de most hogy van pes6 így meg van az új szabadidőelcsesző programom
-
Patrick
addikt
Hmm, ez elég érdekes...én láttam grafót róla és úgy néz ki, mint a fifáé kb-ra. Még is csak csinosabb, mint a mostani...bár az tény hogy xbox360-ra sokkal többet is ki lehetett volna a grafikából. Max ennyi a hátulütője...a többivel meg sztem nincs gond...PES6 a legjobb

''Hello.Hát nekem megvan Xbox360-ra a Pro és sajnos nagyon rosszra sikerült,persze ez az én véleményem.Még a PC-s verzió nincs meg,de nagyon remélem,hogy nem ilyen,mert akkor idén a FIFA-t kell kihozni győztesnek.Annyit mondanék,hogy akinek van Xbox 360-asa,az semmikép ne vegye meg a PES-t rá.''
...itt azért leírhatta volna az illető, hogy miért nem tetszik neki...
Mer ez gyér. 
[Szerkesztve] -
Breki
veterán
''amennyit én láttam az X360 változatból, az is a PS2-es engine, csak nagyobb felbontásban, szóval nem sokkal szebb, mint egy lodmixerrel, nagyfelbontású textúrákkal feldobott PC-s változat''
-
Breki
veterán
Én értem mit akarsz mondani, csak elég pontatlanok az információid
Winning Eleven fog januárban érkezni mint már mondtam
ja és ugye a mostani kijött pedig kijött XBOX360-ra is
pár vélemény:
''Hello.Hát nekem megvan Xbox360-ra a Pro és sajnos nagyon rosszra sikerült,persze ez az én véleményem.Még a PC-s verzió nincs meg,de nagyon remélem,hogy nem ilyen,mert akkor idén a FIFA-t kell kihozni győztesnek.Annyit mondanék,hogy akinek van Xbox 360-asa,az semmikép ne vegye meg a PES-t rá.''
''Azt azért nem mondanám hogy a fifa jobb,mert az messze nem igaz.De a gép képességeihez képest nagyon gyenge lett.A multi rész borzasztóan ''fapados'' ,szerintem a grafika se valami hú de nagy (bár van akinek tetszik).
Ebből 360-on sokkal többet ki lehetett volna hozni... '' -
White
tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Ebben egyet értünk, hogy jó lett az idei FIFA (az előzőhöz képest), de a PES6-ot kipróbálva azt hiszem nem fogok visszatérni rá.

A magyar kommentárt pedig nem kellene erőltetni, legalább is nem ebben a formában. Elég sokszor teljesen mást mondanak, mint ami történik, sőt még egymásnak is ellent mondanak, ami 2-3 meccs után már idegesítő (számomra). Ha a jövőben összehangolják a szöveget a játékkal, akkor talán jó lesz.
-
dragonfx
veterán
Elég jó lett az idei fifa tetszik kíváncsi vok eza gém mit nyújt hamarosna remélhetőleg még ma megtudom

Bizakodjunk ehhez is lesz magyar szinkron
-
kneedeep
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hogyan lehet beállítani a kameranézetet, hogy távolról lássam a pályát??? akármit állítok, kb 15*25méternél nem látok többet a pályából, pedig még WS-be is nézem

-
Djuree
félisten
jobb ez mint a fifa07?

-
Patrick
addikt
Én régen fifás voltam, az uccsó fifa ami tetszett és sokat nyomtam vele a 2003 volt. Aztán hallottam apesről és azóta csak pes

Hehe, a pes6-ban eddig azt tetszett a legjobban, hogy amikor gólhelyzetben voltam a csatárom TREZEGUET
Túlszaladt picikét, átugrotta a kapust majd bele a hálóba
Hozzáteszem, nem bugolt bele, nem ment át rajta, hanem ahogy igaziból a pályán beledugta a kezét és mivel nem sikerült gólt szereznie, így kifeszítette a hálót, hát nagyon nagy volt

-
Pety
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát ez van nem örülök neki.Erre csak annyit szokták mondani jó cégérnek nem kell reklám

Kipróbáltam már egy ismerősnél aki mindíg is fifázott(én meg csak peseztem már anno az 1-gyel is)5-6 meccs után megvertem 4-5 góllal
azt hiszem ez fordítva nem menne....
Lehet szebb a grafikája,meg magyar kommentár de ez csak körítés.Szerintem nem ettől jó vagy rossz egy játék hanem a realisztika miatt,amiben fényévekkel jobb ugyebár a Pes.
Nem vagyok olyan aki ész nélkül beszél dolgokról miközben halvány dunsztja sincs róla,ezért csak saját tapasztalatból mondom az egy gáz az a játék
-
Pety
senior tag
Ez siralmas nem lehet kapni sehol,mindenhol ez a ratyi fifa.Leghamarabb hétfőn lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Alkoholista nevelde
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- További aktív témák...
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként van pár lehetőség még másikat létrehozni,lehet ha több van ki tudod törölni,de ezt még én sem próbáltam
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
. Kissé idegesítő.

de mire rájöttem se volt semmi