Új hozzászólás Aktív témák

• lafi76

csendes tag

Sziasztok!
    Kíváncsi lennék a véleményetekre, tanácsotokra!
    Vettem egy ilyen telcsit, egyetlen bajom volt vele, telefonálás alatt a hívott felek panaszkodtak, hogy "gerjed" a hangszóró mikor beszélek, ennek ellenére nagyon megszerettem, nekem pont elég lett volna ez a kis telcsi.
    Egy idő után meguntam és felvettem a kapcsolatot a szervízzel, visszaküldtem, 3 hét múlva!! jött vissza...kicserélték, ezt is a szériaszámról gondoltam, mert semmi visszajelzést nem kaptam, hogy mi volt a gond, a telefonnal, mit csináltak vele.../bár az "új" telcsiről, mikor levettem az előlapifóliát enyhén ujjnyomos volt a kijelző, szóval azt már biztos taperolták...hmmm/
    Na mind1, örültem, összeraktam, bekapcsoltam, kipróbáltam.....ugyanaz a hiba, gerjed mint állat és még pluszba olyan tompa hang jön ki a hangszóróból telefonálás közben, hogy zajosabb környezetben, alig értem mit mondanak és nem a hangerő miatt.......ezt produkálja fülessel is.
    Szóval én megadtam az esélyt ennek a készüléknek, nem is nagyon olvastam negatívumokat róla és valójában meg is lepett, hogy ennyi gond van vele....szerintem megy vissza a szervízbe /ismét 900 Ft kiadás/

Tehát valaki tapasztalt hasonló gondokat, vagy létezik, hogy egymás után 2 szart fogtam ki???? :(((

Előre is köszönöm a válaszokat....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés