- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Aktív témák
-
Fonzy
csendes tag
Szerintem a P174 jobb mint a P171, egyrészt mert a táp külső, a 171-nél pedig belső, ami mindenképp torzítja a színeket, a másik pedig hogy van DVI bemenete, amivel jobb képet ad. A 171-es csak kontrasztban jobb. P171:450:1, a P174: 400:1 kontrasztja van, a többi paraméterük megegyezik. :)
Fonzy -
Fonzy
csendes tag
Hi! Nekem egy Prestigio P174-es monitorom van kb 1 hónapja, és nagyon meg vagyok vele elégedve! A képe tökéletesen éles, és tényleg 140 fokos a látószöge! Nem muszály pont szemből nézni hogy jól lásd. A leírás szerint a válaszideje 16ms, de még ha nem is teljesíti csak a 20at, akkor is nagyon jó mert általában 25ms az átlag! Mindenképp megéri! Én mindenképp olcsót akartam venni, de ez jó is nem csak olcsó. DVI bemenetet használok, érdemesebb olyat venni ami tudja ezt és nem csak az analógot. Ezt nettó 78-ért vettem, a többi ami hasonló kategóriás volt 90nettótól kezdődött. Pixelhiba egy szálse! Külső tápja van, tehát nem torzítja a képet.A fekete az fekete rajta és nem szürke és nem foltos. Persze biztosan jobb egy Eizo, ami nettó 130ba kerül, de annyival szerintem nem jobb. Ezt a típust mindeniken merem ajánlani!! :DD
-
Lui Kang
csendes tag
A P171-et láttam régebben.
De mindenképpen DVI-set szeretnék venni.
Semmi értelme a D-A-D konvertálásoknak, csak romlik a minőség.
Meg ezt a monitort évekre veszem, nem akarok ''leragadni'' az analógnál.
Én egy Samsung 172X-re fogok benevezni.
Döntöttem.
Azért ha te mégis Prestigiot veszel, írd meg a véleményed... -
Füleske
addikt
Végülis ízlés kérdése , kinek mi tetszik. Meg kinek milyen funkciók kellenek.
Ha neked főleg játszani kell olcsón akkor egy tn panelos megfelel. Ha a képminőség fontos akkor mva vagy s-ips , de ezek drágábbak és hardcore játékra nem jó.
Acer ha jól tudom 10 pixelhibától cseréli a monitort.
Szerintem olyan márka ami ár/minőség arányban minden monitora jó lenne , na olyan nincs. Meg mint már írtam attól függ neked mi az elvárásod
Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest