- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Németországból adna fel egyik barátom nekem csomagot. A DHL Standard Shipping 15.66€-s feladását néztem, ami méretben jó lenne.
Itt van esély, ma/holnapi feladással, hogy a hét vége fele, esetleg jövő hét elején megjöjjön? Ezt DHL-es kocsival hozzák majd ki?
Vagy esetleg van ennél valami jobb postázási mód? -
Sziasztok!
Németországból küldenének nekem egy kb 22cm x 17cm x 9cm, 1kg körüli csomagot.
A német postánál van esetleg valami olcsóbb megoldás?
Ők jól láttam ilyen 7 euro környékén küldenék el. -
Sziasztok!
Foxposttal adtak fel nekem egy fejhallgatót február körül, mire megjött és kibontottam hallottam, hogy zörög picit a bal oldalában valami, írtam a feladónak, hogy mizu, ő mondta hogy a szállítás során történhetett valami (tudom, bármi lehet). írtam a foxpost ügyfélszolgálatra a problémámat, ugye 30 nap van a panaszra, hát ilyen 2-3 naponta válaszoltak, elküldtem nekik a csomagolást, hogy be volt csomagolva bubis fóliával is szépen. De azon voltak fent akadva, hogy nem látható a dobozon sérülés, pont. Írtam nekik, hogy de hát ahhoz, hogy valami zörögjön egy fejhallgatóban, nem kell a fél doboz oldalának leszakadva lennie
. Nem foglalkoztam a tovább a dologgal, írták, hogy ha további reklamációm van forduljak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz. Sajnos időm nem volt tovább járkálni a dologgal.
Aztán ma láttam, hogy, hogy kezelik a csomagokat: https://photos.app.goo.gl/8Xgkd5xc32UPQLbi6Tudom, hogy már letelt a 30 nap, de lehet valahogy mégis tovább vinni a dolgot? Járt már valaki így? Így elég sokat ér a csomag biztosítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest