- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
ha paypal javadra döntött, akkor felesleges visszaküldeni... pláne ha hibás... hát még hogy pénzt is költs rá...
(#8957) tonyrulez
Ha nincs rajta kihúzva a mai nap, akkor átvehető! (hisz nem hurcolják, csak az előre megírt értesítőt dobálják be)Erre felé: rajta van, hogy MA átvehető vagy MA nem vehető át... (átvan húzva a mai nap, stb.) de azt is zárás előtt be szoktam menni és kiszokták adni... de tudok olyan postáról, ahol nem... mert csak "másnapra szortírozzák", szal elégg posta függő! A legbiztosabb inkább a másnap!
-
azbest
félisten
mindenképp legyen rajta pontosan abban a formában, ahogy az eladó adta. Persze angol betűkkel ha tudod, akkor úgy is érdemes lehet. Az eredeti azért kell, mert ha megreklamálja, hogy nem kapta meg és bemutatod a címzést, akkor arra hivatkozik, hogy nem azt adta meg és a te hibád.
Egyébként kíváncsi lennék kínai karakterekkel hogyan töltöd ki a feladáshoz a papírokat. Érzek némi átverési próbálkozás szagot. Gondolom nyomkövetősen kéne feladani.
Nekem egyszer kellett volna visszaküldeni valamit, de eleve csaló eladó volt, s akkor kaptam csak kínai betűs címzést. Akkor rákeresve kibukott, hogy egy üres, kiadó üzlethelyiség címét adta meg. (fordító a kínai találat oldalra ezt mutatta).
Ha van rá mód, esetleg próbálj angol betűs címet kérni, ha már a kínaiak is látalában olyan betűkészletes saját címeket szoktak kérni.
-
maj-viktor
őstag
Nem latin betű karaktereket kaptál!?
Én azért inkább ráragasztanám a kapott "kínai kriksz-krakszokat" is, de alapesetben angolul - latinbetűkkel! (de lehet hogy a gépi fordító félre fordít, így nem bíznám csak arra a csomagot), inkább akkor legyen rajta 2féle módon... bár én amikor kaptam, azért latinbetűs címet kaptam!(LOL még egy 6évvel ezelőtti kommentem)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest