Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Oké, ez nem is volt elvárás
. Valahol egy eldugott indirekt címzés lehet akár a bűnös? Mondjuk nem tudom, mennyire megszokott ez fizikai kimeneteknél S7-fronton: eddig elég jól körülhatárolt logikát láttam csak kimenetek írásánál, főleg hogy logikailag nem túl sok közük van egymáshoz a szomszédos kimeneteknek, és több nem használt tartalék is van össze-vissza az adott csoportban / kártyán. Tény, hogy S7-ben annyira nem vagyok otthon, meg ezt amúgy is olaszok írták
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 32GQ950P-B 4K NanoIPS
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Valahol egy eldugott indirekt címzés lehet akár a bűnös? Mondjuk nem tudom, mennyire megszokott ez fizikai kimeneteknél S7-fronton: eddig elég jól körülhatárolt logikát láttam csak kimenetek írásánál, főleg hogy logikailag nem túl sok közük van egymáshoz a szomszédos kimeneteknek, és több nem használt tartalék is van össze-vissza az adott csoportban / kártyán. Tény, hogy S7-ben annyira nem vagyok otthon, meg ezt amúgy is olaszok írták
.