Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
soldi3r #4686 üzenetére
Helló soldi3r!
Mindenféleképpen inkorrekt dolog minden olyan szándékos időzített bomba amit a programba tudatosan beleírnak. Az ilyesmi ugyanis nagyon rosszul is elsülhet.
Persze ezt tudomására adhatod a megrendelőnek, de ez meg komolyan alááshatja az üzleti bizalmat.Korrekt dolog átadni a teljes forrásanyagot.
-
Dezsi82
tag
válasz
soldi3r #4686 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy nem teljesen korrekt eljárás, de szerintem se várjon el korrektséget, az, aki inkorrekt a beszámítóval szemben.
byte-by:
Hidd el, csak pszichológiai értéke van egy ilyen szerződésnek, nálunk is így vannak megírva a papírok. Ha nem fizet, futhatsz a pénz után. Egy nagy cég nyilván nem fog eltűnni a föld színéről egy ki nem egyenlített számla miatt. Így aztán 2-3 év után valószínű kiegyenlítik. Ha van az adott cégnek annyi tartaléka, hogy ez a kiesett bevétel nem terheli meg, akkor ok. Az én előző munkahelyem azért szűnt meg, mert negyed éves munkát nem fizetett ki egy amerikai multi cég. Persze utána már egyenlített volna, de akkor már nem volt kinek.
Olyan ez mint az elsőbbség adás. Ha valakinek nem adják meg, mindenki neki ad majd igazat a temetésén
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- ASUS routerek
- Battlefield 6
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Építő/felújító topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest