Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
Szabest
üzenetére
Heló Szabest!
Ez jó hír hogy nálad, okés, már csak az a kérdés hogy nálam miért nem billenik 1-be, az A0.0, amit a mintaprogram mutat!?
Mi lehet a bibi?"Megint nem értem amit kérdezel. Azt nem lehetne, hogy egy kicsit több infót adj a kérdéssel kapcsolatban?
Abban a "4-20mA" nevű projectben található FC105-el OB1-be írt skálázás nekem működik változtatás nélkül szimulátoron is, PLC-ben is.
Hogy most ezzel kapcsolatban kérdezed, hogy neked miért nem működik (mert az üzenet amire válaszoltál erről szól) vagy mire érted a kérdést, fogalmam sincs.
Ha erre, akkor nem tudom neked miért nem működik, akkor lenne esélyem válaszolni ha pontosan tudnám hogyan próbálod működésre bírni.Nem tudom az A0.0 miért és hol nem billen be neked. A fent említett programban nincs sem A0.0, de semmilyen más kimenet sem.
Miféle mintaprogramot emlegetsz, amiben A0.0 nem billen be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Overwatch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest