Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1a2b3c
csendes tag
válasz
the_mad
üzenetére
Egyelőre úgy néz ki megoldódik. A bankszámla tulajdonos neve elég ritka név. Nem volt nehéz ráakadni facebookon. Ráírtam. Meglepett, hogy válaszolt, kevésbé lepett meg hogy azonnal tudta miért is kereshettem fel őt úgy, hogy én egy szián kívül akkor még mást nem írtam neki. "A Playstation miatt, igaz?" Igaz
Azt nem nagyon pedzegettem, hogy mi vitte rá őket arra, amit csináltak. Annyiban maradtunk, hogy este visszacsináljuk az üzletet , nincs balhé, nincs harmadik fél bevonása. Egyelőre itt tartunk. Aztán ha nem lesz belőle semmi, akkor már legalább a nevük megvan (igen, a kedves párjának is) és az autójuk rendszáma (E36 BMW... mi más).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt nem nagyon pedzegettem, hogy mi vitte rá őket arra, amit csináltak. Annyiban maradtunk, hogy este visszacsináljuk az üzletet , nincs balhé, nincs harmadik fél bevonása. Egyelőre itt tartunk. Aztán ha nem lesz belőle semmi, akkor már legalább a nevük megvan (igen, a kedves párjának is) és az autójuk rendszáma (E36 BMW... mi más).
Kendek
RangerFox