-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
válasz
fausto #178609 üzenetére
Aham, azokat láttam én is, de annyi szabadidőm nincs, hogy kifarmoljak egy játékot pontokból. Akkor inkább megveszem azt a játékot és a szabadidőmben azt játszom.
UK accounttal indultam, mert anno csak olyat tudtam létrehozni. Ezen csak játszom és nem vásárolok.
US accountot készítettem mikortól elkezdtem digitálisan is vásárolni. Ezen is elkezdtem játszani, mert ezt idő közben megosztottam. Azokat a játékokat játszom itt amiket én vettem meg, amiket a társam vesz azt az UK accon tolom.
HU accountot pedig akkor hoztam létre mikor megjlenet a PSN Magyarországon. Ha egy játék érdekel, de a felező társamat nem, akkor azt inkább lemezesen veszem meg, de ha van hozzá DLC, akkor azt a magyar accounton. Ugyanígy ha van játék ami a társamat nem érdekli, de itt olcsóbb, akkor azt is itt veszem meg.Belekeveredtem egy ilyen ördögi körbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest