Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz ProEvoFan #106712 üzenetére
Hát ne azt. Elkopott, nem öregszik jól, most toltam, izé. Valaki ilyesmire kíváncsi, ott vannak a a remaszteret nioh-k(az első abból is kicsit kopottas, deazé viszi), vagy itt az elden ring. Ezek mindent tudnak, adják rendesen, van bennük tartalom meg kraft.
BB sem rossz, az art nagyon erős máig, de frémben ugye kakás, meg mára meglepően aprópici. ER után azt is lenyomtam így 5, vagy nem is tudom hány év után, 23 óra alatt lement összes bossra. Mamár ezek ilyen demóknak tűnnek, annyira új dimenziót nyitott az ER a tartalom mennyiségében. Kicsit túl is tolták talán, de szerintem sokaknak lett a stílus kapudrogja./meg ER-t ilyen fing pénzé' meg tudod venni a másikra, nem kell itt ácsorogva várni a jószerencsét
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #106712 üzenetére
Ingyen próbálhatod ki a Bloodbornet vagy a Nioh első részét, semmit sem veszítenél, sőt, csak nyerhetnél vele, ha mást nem tapasztalatot.
Én szintén nagyon távol tartottam magam a stílustól, butaság volt részemről, hogy esélyt sem adtam neki, de jobb későn mint soha alapon most hónapok óta kisebb megszakításokkal csak ilyenekkel játszom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest