- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem hűtő hűtő
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz ForRedGlory #41395 üzenetére
Na tessék próbáljon meg az ember 1x írni egy vitathatatlanul, eltéveszthetetlenül 100% ízig vérig "poén" kommentet ami egyben igaz is és el is ismeri a PSN hibáját (illetve karbantartását), hát nem megjelennek akkor is az xbox koboldok azért is lebaxni! Itt az ember ha jót - ha rosszat mond, csak kapja az ívet azoktók akiknek amúgy közük nincs a topikhoz vagy a géphez
N@idia Sajnálom ha VeresGyőzelem Úrnak kevés volt a nyelvi asszociációs képessége, hogy megértse ez valójában nem volt komoly, sőt valóban kicsit irritált, hogy karbantartás van. A stílust pedig loptam, max. plágiummal vádolhatsz/tok meg
Röviden és tömören összefoglalva: akik a komment mondandója miatt ugrálnak azok szálljanak már magukba és nézzék meg hány ilyen komment születik naponta, hetente itt, és hány származott tőlem és hány tőletek. Akik a stílus miatt pattognak azok meg ugyancsak kövessék el az említettet, vagy elég egyből ForRedGlory méltóságosnak a kommentjét elolvasni Senki egy rossz szót nem szólt hozzá ő meg megint emberkedik.
Volt itt az a srác aki trollkodott egy pár hónapig néha még mindig beír nem jut eszembe a neve. Hát kezdem megérteni. Csak még viccesebb ha trollkodni sem kell akarni mert úgyis beleköt valami agresszív barom állat
-
addikt
De szépen meg tudod fogalmazni a mondandódat.
Milyen "xbox-ozás"? Hol írtam én most ilyet? Más konzol nincs is? Nem céloztam most pl senkire, nem is tudom hogy éppen kire kellett volna de mindegy.
Azért az "egymás f@szának szopkodását" és hasonló megnyilvánulásaidat tartsd meg a kis családodnak, ők biztos értékelik majd.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Ronam
addikt
+1, minden topicban vannak ilyen emberek (sajnos).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Oled ELADVA!!!
- Xbox 360 Játékok