Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz bAtt001 #127249 üzenetére
Ugyanígy vagyok az UC szériával. A kettőt játszottam végig, de épp elég volt. Egyedül a humor miatt szenvedtem magam végig rajta. A grafikát és a képi világot persze elismerem, de nem egy akkora durranás, mint pl. a Last Of Us.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Kvelstadt
veterán
Mielőtt tesóm tavaly vett pa3at én is csak a hírét ismertem a szériának de semmi spoilert. Meg is vettem a trilógiát és bele is vetettem magam nagy lelkesedéssel, majd a 2.rész felénél úgy száltam ki hogy nem birok rájönni mi a jó ebbe de a rengeteg lövöldözésből nekem elegem lett.
De lehet az a baj hogy kicsit sem néztem utána. Én egy kalandjátékot vártam felfedezéssel és jókis logikai feladatokkal és ehhez képpest mindenhonnan lőttek rám indokolatlan mennyiségű katonák, maj ezek közé be volt szúrkálva egy kis story meg 2perces puzzle.
Plusz ott sem állt össze az egész hogy Drake elméletben egy kincsvadász kalandor, de ehhez képpest egy mészáros gyilkológép jutott róla eszemben aki közben még poénkodik is.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
Az Uncharted-trilógia alapvetően egy full bugyuta játék, borzalmas játékmechanikával, egy hülyegyerek főhőssel, és szar, erőltetett poénokkal. De nem mai szemmel kell ezt nézni, hanem 6-8-10 éves szemmel, amikor készültek ezek a játékok. Az akkori időkben vizuális prezentációban etalonnak számított, az uncsi 3 például még mai szemmel is szép.
Uncsi 4 már kicsit változott, nekem bejött a komorabb hangvétel, sötétebb tónus, jót tett a sorozatnak.
De összességében én is azt gondolom, hogy szép volt, jó volt, de elég is volt belőle, a világ fejlődik, ideje továbblépni és új IP-ket készíteni.
-
Gery9112
őstag
válasz bAtt001 #129311 üzenetére
Jogos de feltételezem a kérdés arra irányult (mivel írta, hogy a lemezre ne legyen szükség), hogy megveszi az adott játékot 18-20 ezerért, hazamegy, felmásolja a gépre, majd mivel a lemezre nincs szükség mehet apróra 18-20-ért.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Frod
addikt
válasz bAtt001 #129348 üzenetére
mobilon játszani... hát még pénzt költeni rá.
viccet félretéve, én akkor szoktam le róla amikor olyan szar telefonom volt, hogy az angry birds megölte.
(a képen meg nem felhúznia magát senkinek, nekem is van ps4 és nyilván imádom mert kurvajó)Do you see the white shadow?
-
slloyd
senior tag
válasz bAtt001 #129577 üzenetére
Ha csupán egy ps4 is kielègíti a vágyaid akkor termèszetes te is gamer vagy
De aki több platformon is nyomja az hardcore gamer naAmi szerintem nem jó mert nekem pl. csomó szabadidőmet elszippantják a game-k...
Ès akkor mèg a wiiU ról nem is beszèlek
Amin azèrt Donkey kong,Mariokart,Mario,Zelda kötelező darabok ... -
Gery9112
őstag
válasz bAtt001 #129583 üzenetére
Detto, meló + suli után van idő csak játszani.....de már a Zelda miatt is régóta szemezgetek a Switch-el, hogy azt a maradék szabadidőt is elcsesszem. (legrosszabb esetben leszedem az emulátort PC-re )
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
válasz bAtt001 #129555 üzenetére
Tessék megtaláltam neked: Loot boxos játékok listája
-
saelin
veterán
válasz bAtt001 #129709 üzenetére
Azért én valamivel lágyszívűbb vagyok... Majd pár ezer forintos leárazásnál megveszem mint az elsőt.
Szerk: Nem hiszem hogy elég világos voltam. Az első 2500 huf-ért vettem még pár hete.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
mcwolf79
veterán
válasz bAtt001 #129709 üzenetére
Hát azért én nem adnák most még erre.
Gondolom a sok unatkozó hater a lootbox mizérián felbuzdulva osztja a sok negatív kritikát. Arra mérget mernék venni, hogy jelentős részének meg sincs a játék.
Azért én inkább meglesem a saját szememmel, mert azért a béta nem volt annyira rossz.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Djuree
félisten
válasz bAtt001 #130993 üzenetére
ez az én véleményem, majd lehet nekiugrok harmadjára is, lehet h csak kiöregedtem ezekből, pedig magyar is ráadásul a felirat, de mégse jön át nekem a feeling. bár a dark souls is ilyen volt anno, mostmeg hol tartunk, mindegyik from soft játék platinás már.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Scholes9
nagyúr
-
30z.Samu
félisten
-
marilllyo
veterán
válasz bAtt001 #138472 üzenetére
Ahogyan az sem, hogy a Battlefront 2-ben ez a lootbox-os pénzezős rendszer egy nevetségesen nagyra fújt lufi ami 90%-ban a média meg a játékosok által generált baromság.
Az U4-nél survival-nál viszont amit írtam sajnos az így van. Persze nem kell játszani vele, hisz eleve egy rettenet az az egész mód...de ami tény az tény.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
saelin
veterán
-
sutyesz96
őstag
válasz bAtt001 #139174 üzenetére
Nekem pont hogy tetszett ez a fajta sztorimenet. Last of us-ban is hasonlóan idegőrlő volt anno, ahogy 1-1 nagyobb jelenet -cliffhanger- után volt egy nagy vágás, és rá voltunk kényszerítve hogy vakon mászkáljunk gyakorlatilag, és semmit nem tudtunk mi történik eközben
másik személlyel.-a játékos és a főhősnő személyéhez közel álló- Pont ezért tudtam beleélni magam a HZD-ben a különböző helyszínek felfedezésébe, az epikus helyszínek
feltárásába. Szerintem nincs túltolva a törzses vonal. Persze attól függ mennyit mellékküldizel.bunkerek [ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
-
Dr. Venkman
tag
válasz bAtt001 #142383 üzenetére
Nem arról van szó, hogy azt gondolnám, hogy rosszak a Witcher kiegészítők, sőt biztos vagyok benne, hogy jók, de ennyi időre (mint a te példádból is látszik) nem akarok elköteleződni ennek a játéknak, egyszerűen egyelőre nem vonz be annyira. A világa, főhőse sem szimpatikus valahogy, pedig az utolsó részletig kidolgozott. Lehet, hogy ez majd megváltozik, de közben folyamatosan jelennek meg az új játékok, szóval lehet, hogy sosem rakom majd bele végül az időt. Azt vettem észre, hogy számomra a 10-20 órás játékidejű, viszonylag lineáris játékok az ideálisak (meg a 50-70 órás From Software cuccok), az open worldök valahogy kevésbé tetszenek. Nem vonz be valahogy a Horizon sem pl., a Persona 5-el nem is próbálkozok.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
-
.LnB
titán
válasz bAtt001 #147356 üzenetére
Idegesíteni még nem idegesített, de jelen állapotában hangos, majd lejjebb kell halkítanom.
(#147357) Kvelstadt Ha-ha-ha Én is meglepődtem persze, de érdekesnek találtam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gery9112
őstag
válasz bAtt001 #161261 üzenetére
Igen a másik jelenet ez volt még amire gondoltam.
consono: Pontosan így van, jól emlékszel. Valamint Hades nem szimplán gonosz hanem
A többi kérdést tudd be egy folytatás előkészítésének. Csak el ne baltázzák.ő is GAIA egyik alfunkciója, azért felelős, hogy ha GAIA terraformálása félresikerülne, újra tisztára gyalulja a terepet. Valaki/valami beindította HADES-t és a sikeres terraformálást is sikertelennek érzékelte és így vált "ellenséggé". Szerintem baromi jól ki van találva. Nem ezen hasal el a játék ha már a hibát keressük benne. [ Szerkesztve ]
-
félisten
-
TXT
őstag
-
wierra
senior tag
válasz bAtt001 #192824 üzenetére
Akkor a Kék bolygó 2-t ne nézd meg 4k-n, mert nagyon magasra teszi a lécet. Utána fájni fog minden FHD tartalom.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest