Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
-
.LnB
titán
válasz Wesder #223362 üzenetére
Ja, akkor dönthet a Switch és a Playstation között. Aztán van a harmadik, a "nem is szeretnék vele játszani."
Na ez megint jó kötsögség volt tőlem. Szégyellem is magam. Én kérek elnézést.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #223367 üzenetére
Annak én is, mert akkor az az egyetlen egy k**va sokat érne. Eladnám. Vennék belőle PS-t a rászorulóknak.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
marilllyo
veterán
válasz Wesder #223663 üzenetére
A GTA V egy 2013-mas játék. Tudod milyen k*rva sokáig tartotta magát? Ha jól emlékszem ilyen 2015-6 körül dobták be először félárra egy karácsonyi ádventi akció alkalmával.
Na most ehhez képest NFS HEAT már féláron van....és mióta van kinn? 2-3 hete? Érzed, hogy mire célzok ugye?Egyébként a Forza is kopik már. Vagyis...nem is maga a Forza..ez a genre, ami egyre kisebb réteget mozgat meg manapság. Rétegjáték lett az arcade autóversenyzős cucc. Mondjuk én szeretem és a Forza H-ért én odaadnám az Uncharted szériát cserébe. De ez én vagyok....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
.LnB
titán
válasz Wesder #224019 üzenetére
Nekem tökre nem tetszik. Olyan mint egy hernyó, vagy valami átlátszó puhatestű állatka.
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #224314 üzenetére
Azok után, hogy így megkopasztottam a számlát? Ne viccelj...
Úgy terveztem, hogy csak belenézek a Days Gone-ba, erre 4 órát úgy beletettem, mint a pinty észre se vettem hogy így megy az idő, nem bírtam letenni. A grafika szerintem rohadt jó, audio fogjuk rá. Volt olyan, hogy bent voltam egy épületben és úgy hallottam hogy a közelben vannak fertőzöttek, közben meg nem is voltak annyira közel. A felirat szerintem rendben van, bár itt-ott azért kicsit finomítottak a szövegen és nem szó szerint fordították le, de így is oké. A motor irányítás elsőre kissé nehézkes, de hozzá lehet szokni kb fél óra után. A story egyelőre tetszik és maga a játék összességében Slim-en is egész jól muzsikál. Azonban az utolsó fél órában volt egy komolyabb frame dop, illetve akkor sikerült is crash-elni neki. Nem tudom, hogy megjelenéskor ez mennyire volt sűrű jelenség, most szerintem vállalható. Mindent összevetve nem bántam meg, hogy lecsaptam erre a címre, kár lett volna kihagyni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
válasz Wesder #224510 üzenetére
Pro-n is szarul fut, totál hányingert kapok tőle. Trico-n kívül a táj is elég ronda, az irányítás nyőgvenyelős (tudom sokan a macskák makacsságához, hasonlítják Trico durciját) és a főhős irányítása sem az igazi. Szeretni akartam, de többszöri nekifutásra sem jutottam a végére.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nemorino
tag
válasz Wesder #224768 üzenetére
Gondolom minden questet megcsinálsz, nekem a térkép negyede már elmaradt. Miután meglett a platina mentem tovább a dlc-kre, 175 óra kellett az összes trófeához. Nem töröltem le, a maradékot még szándékomban áll megcsinálni, mert tetszik a játék.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #224853 üzenetére
Mennyire vártam pedig... de gyanítom ugyanaz itt is a helyzet, mint a többi vonalon, csak már a javításokkal (az első két rinyálós héten jöttek frissítések, aztán hagyták is az egészet úgy, ahogy van). Tavasszal azért megérhet 2-3e-et heti akcióban annak, akit érdekel, de többet tuti nem.
.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Wesder #224885 üzenetére
Én legutóbb a 10%-os kupon osztásnál rapliztam egyet a PS supporttal, akkor először azt mondták, hogy csak a plusosok kapnak, visszapattintottam, h ez nem igaz, mert olyan is kapott, akinek nincs. Aztán jöttek azzal, hogy a rendszer véletlenszerűen választ....
The Truth is out there...
-
Madoc
veterán
-
vg
addikt
válasz Wesder #224916 üzenetére
Vered az asztalt, égnek az idegeid és játszod a főnököt egy karácsonyi téma miatt. Jóvan, itt a 10% kód is, remélem nem kapsz agyvérzést:
Mit szólnál egy kis extrához, hogy idén karácsonykor bővíthesd a gyűjteményedet? Hogy stílusosan ünnepeljük ezt az időszakot, fogadd e kis apróságot, amit kifejezetten neked szánunk: 10% kedvezmény a PS Store kosaradban levő tételekre! Csak használd személyes kódodat 4R4PBAFRBH a kasszánál. Érvényes: 20/12/2019 00:59 (CET).
-
wierra
senior tag
válasz Wesder #224964 üzenetére
... és ez még ha így is van... Téged feljogosít bármire is? Ez magyarázat a folyamatos basztatásra?
Ha idegesít, rejtsd a hsz-eit."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #225097 üzenetére
Őszintén szólva engem valahol zavar, hogy egy exkluzívként eladott játékot egy idő után fognak és átportolnak más platformra is. Félreértés ne essék, nem az a bajom, hogy PC-sek is tudnak az adott játékkal játszani, oda is kellenek a minőségi munkák. De bakker, ha már úgy lett beharangozva, meg úgy volt eddig eladva, hogy "Only on Playstation", akkor maradjon már is úgy. Személy szerint kicsit becsapva is érzem magam, amikor kiderül, hogy egy X ideig exkluzív címmel ellátott termékről egyszer csak közlik hogy megjelenik másra is. Még egyszer írom, nem az a bajom, hogy a PC-sek tudnak vele játszani, hanem hogy valahol úgy érzem hogy nekem hazudtak. De hogy konkrétan írjak a HZD hírhez is, szerintem ez nem fog megtörténni, mert belsős cég csinálta. Hacsak nem történt valami a két cég között, ami lehetővé teszi, hogy a fejlesztő brigád kacsintgasson másfele is. De ha fontolgatják is, érdekes lenne, ugyanis már arról is voltak pletykák, hogy a PS5 egyik nyitó címe a HZD 2 lesz. Előtte egy évvel beharangoznák, hogy az előd érkezik PC-re is? Nem tudom, hogy ez marketing szempontjából mennyire lenne jó húzás.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest