- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ebbena szakmában ez elengedhetetlen szerintem, amx. egyesek vállalják másikak csak utalnak 3.akak meg egyenesen tagadják, de ettől az igazság szerintem ua marad....Szerintem amugy Dundika szebb ennéla csajnál, de ettől függően tuti őt is páran megrántották hogy oda került ahova....erre a csajra elég gárnézni és látszik hogy jól dolgozika szájával...szóval kb. ennyi.Mindne playboy girl szinte detto ugyanzugy néz ki max.a feje más de azt is próbálják tényleg egy sémához kialakítani.
Ettől függően jöhetne hozzám lakni egy 2 hétre....de tovább nem kéne...Kell nekem az hogy el kelljen adnom érte a kocsim?...nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- ASUS routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest