- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Hm akkor nemtom.... kellene valami jó csapatot találni. alapvetően még nem tudom a mikrofont miként kellene belőni.
Én már beléptem 2-3 platoon-ba. Véletlenszerűen. Odateleportáltam a leaderhez. Megnéztem a térképet és ctagok szanaszét voltak mindenfelé. Kvázi mindenki belép, de nem dolgozik össze.
Nem tudom hogy kell ezt csinálni, vagy hogy szokott menni. Ez az első FPS amit multiban nyomok!

Hogy kell ezt csinálni?
Mesterlövésznél a hijack skill mire jó? Hogy lehet használni?
myckey: Először én sem tudtam ki kivel van. Most már 10-15 óra játék után kezdem átlátni a dolgokat. Már meg tudom különböztetni a csapatokat és végre értem, hogy a bázison miket kell szétlőni, hogy kell elfoglalni és mit csinálnak a generátorok

Mondjuk a jármű használat még nem világos. Parlagon hever egy quad. Rá akarok ülni és azt mondja, hogy nem tehetem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest