- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerivari
csendes tag
Szia!
Sajna eddig nem jutott rá időm, hogy foglalkozzak a dologgal. Ha rádugom a wifi adaptert, akkor egy ilen üzenetet dobál megállás nélkül: "hub 2-0:1.0: unable to enumerate USB device on port 1". Emiatt nem igazán tudok semmit csinálni, mivel a parancsot sem látom amit beírok. -
gerivari
csendes tag
Szia!
Megint elfelejtettem leírni egy fontos infót, bocs. Amit találtam itthon az v1-es. A délután folyamán megcsináltam amit írtál, de nem működik mi lehet a hiba? RC3-as kernelt felraktam, a fájlok is megvannak /lib/modules/3.0.8-alok+, szerkesztettem az /etc/modules és /etc/network/interfaces -t is. Köszönet a sok segítségért! -
gerivari
csendes tag
válasz
interstate76 #24 üzenetére
Most esett le, hogy az egy másik fórumon lett még linkelve, úgyhogy ide linkelem: [link].
-
gerivari
csendes tag
válasz
interstate76 #24 üzenetére
Szia!
Az oldal elérhető még a download.g8.net oldalon is, a tartalma kb. ugyan az.
De igazság szerint az ottani leírás alapján nemigen jön össze.
Ajánlom figyelmedbe vargalex (#5995) számú hozzászólását, abban találsz egy linket ami alapján meg lehet csinálni. -
gerivari
csendes tag
Szia!
Végre sikerült előkotornom egy usb-s wifi adapter névszerint egy TL-WN422G-t. A kérésem az lenne, hogy le tudnád e írni, hogy mit kell majd módosítani hogy működjön. Kb. szerintem tudom, csak mielőtt nekilátok mégis azért jó tudni pontosan, minthogy akkor kelljen utána néznem. Előre is kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igényes AMD setup r7 5700x , 3060ti fe, 16gb
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL 1U rack sín PowerEdge R620
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest