- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabus
tag
A ház egy GABA 2015BL Bővebben: link
A hűtőről a zalman oldalán találsz infót Bővebben: link
A házat lehetne állítva is használni, de annyira azért nem bízom a ragacsban, tehát inkább fektetve raktam az asztalra. Talán, a hétvégén tudok csinálni képeket, de nem ígérem... -
tsabus
tag
Nekem egy M10000-es van. Nemes egyszerűséggel ráragasztottam a procira egy Zalman CNPS-3100 fullréz hűtőt. Mivel a lamellák elég rugalmasak, pont be tudom dugni a tápcsatit és a memót a foglalatba. Persze a szélső lamellák kicsit összenyomódnak...
Nyitott házban, venti nélkül 57-58 fokot mutatott a BIOS. Mióta lezártam a házat, még csak ott tartok, hogy elkezdtem telepíteni az XP-t és nem néztem hőfokot. Viszont a háznak van egy hőérzékelője és azt beszorítottam a hűtő lemezei közé. Ezért aztán, ha azok elérik a 30 fokot, bekapcsolnak a ventik (1-1 db 6 cm-es) a ház elején és a hátulján. Majd, ha egyszer a végére tudok érni mindennek, amit elkezdtem, megnézem a hőfokokat is.
Ja, Zalman féle kétkomponenses ragacsot használtam, ami egy NB-hűtőnél feleslegben megmaradt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Medence topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest