- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Tele von Zsinór #8029 üzenetére
Én is kb hasonló cipőben járhatok. Legtöbb általam készített oldalnál eléggé egyben van a sablon és a funkció, és mivel a dizájváltás általában eddig sosem annyiból állt, hogy tisztán csak kinézetet cserélt a cég (hanem rengeteg funkció került adott esetben be és ki) így kb én is annyit csináltam mint te:
"Nagyon sokáig tiszta php-t használtam a templateimben, kis odafigyeléssel: nem nyúlok már adatbázishoz (ami kell, azt megkaptam a controller rétegtől), illetve vezérlési szerkezetekben az alternatív szintaktikát használtam."
Nem tudom én sem igazából eldönteni, mivel eddig egyszemélyes fejlesztőként dolgoztam kizárólag, így egyelőre én is az első tábort gyarapítom, úgyis csak én foglalkozok az egésszel, és megfelelően kommentezve, tördelve, jegyzetelve, értelmesen csinálva eddig még mindent átláttam. Van egy cég (akikkel elég régóta dolgozok), ami eddig négy átalakuláson ment át, és mindig teljesen új honlap készült
, szóval eddig teljesen tudtam hanyagolni ezt a template témát, de persze ez leginkább azért van, mert nem volt olyan munka, ahol szükség lett volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- ASUS routerek
- 7 Days to Die
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Escape from Tarkov
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest