- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadam4
tag
válasz
Sk8erPeter #6837 üzenetére
Sikerült megoldanom, már működik localhoston is szépen.
A probléma oka, hogy cooki beállítás előtt valóban más is volt, méghozzá az index.php-ban.
Átírtam egy picit, így lett egy cookie.php, amiben külön megírtam mikor kell cookie-t beállítani és mikor nem, és ezt a fájlt rögtön be is töltöm az index.php elején, ha szükség van rá. és így akkor működik már localhoston és tárhelyen is egyaránt.
Korábban csak az zavart be, hogy tárhelyen meg működött, de mindegy, legalább tanultam belőle, hogy a setcookie() előtt mi lehet és mi nem.Akik pedig segítettek tanácsaikkal itt az oldalon, azoknak pedig nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest