Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cucka

addikt

válasz lamajoe #3954 üzenetére

Nem azért akartam felvenni valakit MSN-re, hogy a mentorom legyen, hanem, hogy 1-2 naponta ha elakadok akkor 2 percet szánjon rám, hogy meg tudja válaszolni a kérdésem.
    Beírod ide és megválaszoljuk :) .

Bocs, ha a class nem az aminek írtam, valahogy nem érzem a fontosságát annak, hogy a classt a saját fejemben parancsnak vagy kulcsszónak írom le
    Szerintem sem érdekes, hogy a te fejedben minek írod le, viszont ha szeretnél megtanulni php-ban programozni, akkor érdemes tudni, hogy a különféle dolgokat hogyan is hívják pontosan. A különféle dokumentációkban és könyvekben az általánosan elfogadott megnevezésekkel fogsz találkozni.
    Amúgy olyan, hogy "parancs" igazából nincs is. Általában kezdők hívnak parancsnak bármit, amit begépelnek és ennek hatására a gép csinál valamit, de ezeknek mind van rendes nevük (definíció, deklaráció, függvényhívás, stb.). Például a class az egy kulcsszó, amivel a nyelv egy funkcióját tudod használni, jelen esetben osztályokat tudsz vele definiálni. A kulcsszavak foglalt szóként viselkednek, tehát nem tudsz "class" nevű konstanst, függvényt vagy osztályt létrehozni, viszont változónevet igen.

Új hozzászólás Aktív témák