- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21660 üzenetére
Azt hittem többet tud a php, illetve az sql.
Nem akarok kötözködni, tényleg, de szerintem itt te vagy az, aki nem tud eleget, és csak neked vannak hiányosságaid.
Tehát kellene a json, de ahhoz meg kellene a python(nem nehéz, de jó pár hetembe kerülne).
Miért kellene a Python?? Dehogy kell, PHP-vel lehet kezelni a JSON-t.
No meg a php hülyeségei ellen a JS. Ok, azt tudom, de ez így már túl nagy.
Nem, nem a PHP hülyeségei ellen kellen a JS. A JS leginkább csak akkor kell neked, ha a megjelenést (a frontendet) kicsit dinamikusabbá, pörgősebbé akarod tenni.
Sql miatt fog elvérezni ez a project.
Én úgy érzem, hogy te túl gyorsan akarsz haladni. Még csak most tanulod a PHP-t, az alapokkal sem igazán vagy tisztában, de már profi receptgyűjteményt akarsz csinálni. Kicsit lassíts. Szerintem még nem is látod át igazán, hogy mi a szerver oldal, mi a kliens oldal, ki kivel van, mi hova megy, stb.
Csinálj egyszerűbb projekteket. Írj mondjuk egy néhány mezőből álló formot, ami nem csinál mást, mint bekéri pár adatot a felhasználótól, és elmenti őket adatbázisba, vagy ha az még nem megy, akkor fájlba.
Utána tegyél bele sessiont, használd a $_SESSION tömböt adatok tárolására.
Aztán utána lehet olyat, hogy adatbázisból írsz ki dolgokat mezőkbe, a felhasználó megváltoztathatja, és te visszatöltöd az adatbázisba. Ebből ki lehet alakítani egy profilkezelést mondjuk.
Aztán írhatsz olyan felületet, ahol lehet hozzászólást írni. Azt elmented adatbázisba, és megjeleníted... vagy valami ilyesmit. Lépésről lépésre, lassan haladj, tapasztald ki, mi hogyan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged