- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21660 üzenetére
Azt hittem többet tud a php, illetve az sql.
Nem akarok kötözködni, tényleg, de szerintem itt te vagy az, aki nem tud eleget, és csak neked vannak hiányosságaid.
Tehát kellene a json, de ahhoz meg kellene a python(nem nehéz, de jó pár hetembe kerülne).
Miért kellene a Python?? Dehogy kell, PHP-vel lehet kezelni a JSON-t.
No meg a php hülyeségei ellen a JS. Ok, azt tudom, de ez így már túl nagy.
Nem, nem a PHP hülyeségei ellen kellen a JS. A JS leginkább csak akkor kell neked, ha a megjelenést (a frontendet) kicsit dinamikusabbá, pörgősebbé akarod tenni.
Sql miatt fog elvérezni ez a project.
Én úgy érzem, hogy te túl gyorsan akarsz haladni. Még csak most tanulod a PHP-t, az alapokkal sem igazán vagy tisztában, de már profi receptgyűjteményt akarsz csinálni. Kicsit lassíts. Szerintem még nem is látod át igazán, hogy mi a szerver oldal, mi a kliens oldal, ki kivel van, mi hova megy, stb.
Csinálj egyszerűbb projekteket. Írj mondjuk egy néhány mezőből álló formot, ami nem csinál mást, mint bekéri pár adatot a felhasználótól, és elmenti őket adatbázisba, vagy ha az még nem megy, akkor fájlba.
Utána tegyél bele sessiont, használd a $_SESSION tömböt adatok tárolására.
Aztán utána lehet olyat, hogy adatbázisból írsz ki dolgokat mezőkbe, a felhasználó megváltoztathatja, és te visszatöltöd az adatbázisba. Ebből ki lehet alakítani egy profilkezelést mondjuk.
Aztán írhatsz olyan felületet, ahol lehet hozzászólást írni. Azt elmented adatbázisba, és megjeleníted... vagy valami ilyesmit. Lépésről lépésre, lassan haladj, tapasztald ki, mi hogyan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest