- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiv8
tag
válasz
don_peter #19362 üzenetére
A változót ellenőrzöm, így
$kapott = $_GET['strdata'];
if(!empty($kapott) {lehet, hogy így jobb lenne
if(!empty($_GET['strdata']) {
$kapott = $_GET['strdata'];A kódot sokszor átnéztem, kipróbáltam máshogy is, de ahogy írod, egyre gyanúsabb, hogy nem kód, hanem valami jogosultsági probléma van. Természetesen googléztam az 500-as hibára, de amit találtam az nem segített. A szerver nem az enyém, hanem egy szolgáltató szervere, remélhetőleg munkaidőben kapok választ tőlük, hogy mit nézzek meg/állítsak be (nem használtam még náluk saját PHP-ből adatbázist, de pl az opencart az megy, szóval elvileg nem kellene problémának lennie). A kódra visszatérve ez csak egy eszköz de nem a cél (szabadon idézve nem tudom kitől), szóval senki ne kövesse ezt a megoldást, ha nincs tisztában a GET hátrányaival, nehogy megismétlődjön a BKV-s jegybotrány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest