Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Vikus #15756 üzenetére

1. bekezdésre: mindegy, hogy valaki mennyire vágja a témát, vagy nem, a tény az tény, ha valami elavult, akkor nyilván itt azt fogjuk javasolni, hogy ne használd. :) Bár nem tudom, mit várnál helyette.

2. bekezdésre: Javát írtál JavaScript helyett a korábbi hozzászólásodban. Erre mondtam, hogy a kettő nem összetévesztendő, mert nagyon nem ugyanaz.

"Namost, ha valamit nem töltök ki, akkor kapok egy üzenetet, egy új, tök fehér lapon, fekete betűkkel, sima egyszerű betűtípussal, hogy mi a probléma. Utána nyomok a böngészőn egy "vissza" gombot, és megint ott vagyok a kapcsolat lapon, hogy "javíthassak"."
    Ha JavaScript nélküli megoldás van, úgy szokás megoldani ezt egyszerűen, hogy a kérés validálása+feldolgozása után beállítasz mondjuk egy $_SESSION-változót (mondjuk $_SESSION['status'] és $_SESSION['message'], de tök mindegy), hogy mi a helyzet, jó volt-e a megadott paraméter, vagy sem, aztán visszairányítod (header('Location: http://www.example.com/innenjottel.php') segítségével) az eredeti oldalra, ahol pedig ezeket a $_SESSION-változókat lecsekkolod, hogy léteznek-e, ha igen, akkor valamilyen módon felhasználod az értéküket (pl. nyilván az üzenetet kiírod), majd megszünteted ezeket a beállított változókat (unset() segítségével).

"Köszönöm egyébként a kioktatást, lehet hülyének is nézni, meg mondani, hogy menjek szakemberhez és fizessek neki, aztán majd megoldja, de ha ennyire bonyolult lenne a történet, akkor marad így aztán kész"
    Te most tulajdonképpen mégis min sértődtél meg? Hol mondtam én neked ilyeneket, amiket kitaláltál? Nem is értem. Nem volt kioktatás, leírtam a tényeket. Már azon is érzékennyé váltál, hogy megemlítettem, hogy valamit ne használj, mert elavult. Ha nem jött át: ezek jótanácsok. Ha ilyenekre nincs szükség, akkor nem értem, miért kérdezed a véleményünket.

Egyébként nem tudhatjuk így fejből, hogy konkrétan mi mennyire megy, így ismeretlenül kicsit nehéz megállapítani, hogy milyen megoldásokat javasolhatunk neked, pl. azt sem írtad, megy-e az angol, és hogy konkrétan melyik résznél akadsz el mondjuk az említett levelezőkkel (PHPMailer vagy Swift Mailer). Azért azt is vedd figyelembe, hogy itt a topicban mindenki a szabadidejében segít, valószínűleg jó szándékból (bár az előző hsz.-emet is sértésnek vetted).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés