- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
válasz
Sk8erPeter #15757 üzenetére
Nem.. Nem vettem sértésnek, egyáltalán nem is vettem le, legfőképpen nem érzékenyültem el..
igazából maximum csak egy afféle "kioktatásnak", ".... miért csinálod azt, az hülyeség, másik rész elavult, az nem megy, azt nem úgy kell csinálni, kevered a hetet a hóval... stb... " nekem inkább ez jött le. és nem a lényegi segítség vagy jó tanács. Lehet nem vagyok egyértelmű, sőt ebben a webes világban meg aztán amennyi lehetőség, annyi út.... ez leginkább nyilván abból adódik, hogy NEM tanultam ezt a dolgot, nem értek hozzá, csak saját erőből, utánaolvasgatásokból és néhány ember segítségéből tudok valamit "előhozni" a kis agyacskámból...
Ezért is nehéz elmagyarázni mit is akarok..
Sajnos nagyon sok helyen, sok ember hajlamos elfelejteni, hogy nem csak "tanult" emberek (értem itt a szakmai részét) szeretnének valamit összehozni saját erőből, maguknak egy kis dolgot összerakni. És vagy a nemsegítség megy vagy a "mitkereselitt" érzés. És falakba ütközik az ember.. Nyilván azt is tudom, hogy egy magamfajta amatőrnek nehéz "segíteni" egyáltalán bármi olyat is elmagyarázni, amihez gőze nincs.. Tehát innentől fogva már alap, hogy megvan csavarva a történet. Szóval igen... nehéz ügy mindkét fél része. Én vagyok itt az amatőr..
Dehát ez már szerintem lejött abból is, hogy már annak örültem, mint a hülyegyerek, hogy megtudtam oldani, még ha csak egy kis "rámutatással" is, wis kolléga segítségével, hogy azt a hülye szöveget ne kínaiként fordítsa, hanem normál, ékezetes betűkkel...
"validálás" "session"... ésatöbbi... most még ez is kínai..
de majd ez után is megpróbálok valami keresni, aztán lesz valami....
angolból nem vagyok toppon, de kitudom matekolni, mit-merre találok, hogyan álljak hozzá, szerencsére. Sok esetben külföldi fórumokon több infóra találok, mint magyaron, csak itt legalább próbálom elmagyarázni, ha már nem jutok tovább..
Az elavultságról ... lehet elavult.. én talán mondhatom arról, hogy tudok már 1-2 dolgot. Mondasz egy újabb-szebb szöveget..hát akkor megint csak megy majd az utánajárás. Ami azért nem egyszerű, mert amit te megemlítesz, azt nekem igen körbe kell járnom, hogy tudjam miről is beszélsz...
arról tudom, hogy működik. Mindegy milyen formában.. De működik nem?
Mégha elavult akkor is?
Na mindegy... én nem akarok összetűzést.. vagy azt, hogy itt vitafórumot tartsunk ki-mit-miért mondott, csak valami megoldást keresni erre a két dologra... Ami amúgy alapból működik, csak gondoltam hátha valahogy megoldható egyszerűbben... :/ nah, akkor ez a "szessön + ánszet" témát még átrágom, ha már nem megy ezzel a javascriptes megoldással, mint a másik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest