Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vikus

tag

válasz Sk8erPeter #15757 üzenetére

Nem.. Nem vettem sértésnek, egyáltalán nem is vettem le, legfőképpen nem érzékenyültem el.. :D igazából maximum csak egy afféle "kioktatásnak", ".... miért csinálod azt, az hülyeség, másik rész elavult, az nem megy, azt nem úgy kell csinálni, kevered a hetet a hóval... stb... " nekem inkább ez jött le. és nem a lényegi segítség vagy jó tanács. Lehet nem vagyok egyértelmű, sőt ebben a webes világban meg aztán amennyi lehetőség, annyi út.... ez leginkább nyilván abból adódik, hogy NEM tanultam ezt a dolgot, nem értek hozzá, csak saját erőből, utánaolvasgatásokból és néhány ember segítségéből tudok valamit "előhozni" a kis agyacskámból... :) Ezért is nehéz elmagyarázni mit is akarok.. :D Sajnos nagyon sok helyen, sok ember hajlamos elfelejteni, hogy nem csak "tanult" emberek (értem itt a szakmai részét) szeretnének valamit összehozni saját erőből, maguknak egy kis dolgot összerakni. És vagy a nemsegítség megy vagy a "mitkereselitt" érzés. És falakba ütközik az ember.. Nyilván azt is tudom, hogy egy magamfajta amatőrnek nehéz "segíteni" egyáltalán bármi olyat is elmagyarázni, amihez gőze nincs.. Tehát innentől fogva már alap, hogy megvan csavarva a történet. Szóval igen... nehéz ügy mindkét fél része. Én vagyok itt az amatőr.. :) Dehát ez már szerintem lejött abból is, hogy már annak örültem, mint a hülyegyerek, hogy megtudtam oldani, még ha csak egy kis "rámutatással" is, wis kolléga segítségével, hogy azt a hülye szöveget ne kínaiként fordítsa, hanem normál, ékezetes betűkkel... :) "validálás" "session"... ésatöbbi... most még ez is kínai.. :D de majd ez után is megpróbálok valami keresni, aztán lesz valami.... :) angolból nem vagyok toppon, de kitudom matekolni, mit-merre találok, hogyan álljak hozzá, szerencsére. Sok esetben külföldi fórumokon több infóra találok, mint magyaron, csak itt legalább próbálom elmagyarázni, ha már nem jutok tovább.. :) :( :(
    Az elavultságról ... lehet elavult.. én talán mondhatom arról, hogy tudok már 1-2 dolgot. Mondasz egy újabb-szebb szöveget.. :D hát akkor megint csak megy majd az utánajárás. Ami azért nem egyszerű, mert amit te megemlítesz, azt nekem igen körbe kell járnom, hogy tudjam miről is beszélsz... :) arról tudom, hogy működik. Mindegy milyen formában.. De működik nem? :D Mégha elavult akkor is? :D :)
    Na mindegy... én nem akarok összetűzést.. vagy azt, hogy itt vitafórumot tartsunk ki-mit-miért mondott, csak valami megoldást keresni erre a két dologra... Ami amúgy alapból működik, csak gondoltam hátha valahogy megoldható egyszerűbben... :/ nah, akkor ez a "szessön + ánszet" témát még átrágom, ha már nem megy ezzel a javascriptes megoldással, mint a másik! ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés