Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  PHP programozás (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#15756) Vikus válasza Sk8erPeter (#15755) üzenetére


Vikus
tag

Szia!

Lehet, hogy elavult, de szerintem lerí a hozzászólásaimból, hogy nem vagyok szaki, tehát nekem aztán mondhatod mi az ami elavult. Amatőr szinten "tolom" ebből fakadóan nem tudok hozzászólni a magasröptű beszélgetésekhez, próbálok valahogy előrébb jutni kevés tudással és pár ember segítőkészségével, hogy valami működőképes végeredményt hozzak össze. Megjegyzésként azért még ideírnám, hogy a neten lévő weblapok hány százalékára tudod mondani, hogy elavult? Mert nem mindenki tartja a "ritmust", és mégis működik a régi dolog is nem? Vagy?
Visszatérve.
A jquery-s témát pedig nem keverem össze én se a javascriptes paranccsal csak valami példát akartam felhozni arra, hogy 1001 módja van annak, hogyan lehet megoldani, ha elküldesz egy üzenetet és nyugtázza valami. Speciel, hogy megint kitérjek rá, nincs a kisujjamba a téma, nem tudom milyen módon működnek ezek, de csak mint hasonlatot akartam felhozni.
Hogy nekem meg megfelelő, azt arra írtam, amit előző hozzászólásba kaptam, miszerint "teljesen felesleges" berakni. Namost, ha valamit nem töltök ki, akkor kapok egy üzenetet, egy új, tök fehér lapon, fekete betűkkel, sima egyszerű betűtípussal, hogy mi a probléma. Utána nyomok a böngészőn egy "vissza" gombot, és megint ott vagyok a kapcsolat lapon, hogy "javíthassak".
Ellentétben a javascriptes megoldással, mikor elküldöm az üzenetet, igaz, hogy egy alap szöveggel, de egy szürke háttér előtt egy kis "ablakban" jelenik meg, egy "OK" gombbal, amire rákattintva visszatérek automatikusan a kapcsolat lapra. -- Ezért is mondtam, nekem ez is jó lenne, vagyis jobb lenne. Nem akarok külön új lapot csinálni neki, se nem cicomázni nem akarom. Csak, hogy ugyanúgy jelenjen meg a hibaüzenet, mint a nyugtázó.
Hogy nem akarom összezsúfolni, egyszerűbben fogalmazva ugyanazt írtam, mint te. szerintem.
És lehet másnak baromi egyszerű ez a phpmailer, aki ebben a témában mozog, de nekem nem. Nem akarom túlbonyolítani a történetet, egyszerűen, mikor megkapom az oldalról az üzenetet, annyit szeretnék, hogy a "Küldő" és a hasonló kategóriákat "vastagbetűvel" vagy valamilyen "színnel" mutassa.. ennyi. 4 darab van ebből összesen... Annyit szeretnék, látszódjon egy kis különbség az üzenet, és a cím között..Semmi többet.
Köszönöm egyébként a kioktatást, lehet hülyének is nézni, meg mondani, hogy menjek szakemberhez és fizessek neki, aztán majd megoldja, de ha ennyire bonyolult lenne a történet, akkor marad így aztán kész. Csak kevés segítséget szerettem volna pár változtatáshoz. És még nem is mondtam szerintem, hogy bárki más csinálja meg helyettem a két szép szememért az egészet..... Mert csak 1-2 dolgot kellene szerintem "helyesbíteni"... Aztán javítson ki valaki, ha mégsem......

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  PHP programozás (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.